ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Мико Дифенс/Myco Difense – натурален продукт при слаб имунитет и хронична умора

Мико Дифенс съдържа смес от органични гъби, които осигуряват нормалното функциониране на имунитета. Наличието на витамин С и джинджифил помага усвояването на най-необходимите съставки от гъбите

Мико Дифенс е силен имуностимулатор, който съдържа 12 вида медицински гъби като –майтаке рейши, жейтаке, хиратаке, агарикон и други.

Това количество помага за нормалното функциониране на имунната система. Към комбинацията от тези 12 вида гъби е добавен антиоксиданта Витамин С и корен от джинджифил. Те спомагат за по-лесния прием на гъбите и усилва ефекта им.

Мико Дифенс
Спомага за намаляване на умората и увеличаване на енергията

Мико Дифенс е подходящ в случаи, при които:
-често се наблюдават различни видове инфекции.
-при намален имунитет след дълго боледуване.
-химиотерапия при ракови заболявания.
-при живот, изпълнен със стресови фактори.

Мико Дифенс е ефективен продукт, който спомага за намаляване чувството на умора и увеличаване на енергията. Възможно е да се използва при различни видове умора, проблеми със сърцето, черния дроб или високи нива на кръвната захар.

Описание на продукта: Гъбите с медицински произход влияят добре върху здравето на човека. Съдържат в себе си много биологично активни съставки. Тези съставки помагат на организма да се приспособи по-лесно към различни стресови ситуации.

Медицинските гъби са естествено средство срещу алергии, вируси и бактерии.

Те стимулират имунната система, действат благоприятно на сърдечната система, намаляват нивата на кръвната захар и подпомагат процеса детоксикация.

Медицинските гъби водят и до увеличаване на енергията. Това се дължи на хранителните съставки като полизахариди, гликопротеини, еринацини и други.

Необходимо е, те да бъдат органично отгледани заради факта, че поглъщат всичко в средата, в която се намират. Това е гаранция за чистия състав и безопасността на продукта. Мико Дифенс съдържа органично отгледани гъби.

Забележка: Не трябва да се надвишава дневната доза написана на опаковката.
Препоръчително е да не замества хранителните продукти от менюто за деня.

Не са наблюдавани досега странични ефекти.

Приемат се по 2 таблетки на ден.

При желание за прием на повече таблетки от предписаното, е задължителна консултация със специалист.

Мико Дифенс има сертификат от Quality Assurance Intl.

*В състава му не влизат: царевица, мая, соя, оцветители от изкуствен произход, млечни съставки, консерванти, сол, глутен.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *