Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето я тайната за гъста и жива коса: Опитайте веднага тази маска с бира и банан!

Прилагайте я веднъж седмично

Косата, както и всяка друга част от тялото, се нуждае от грижи. Ако се грижите правилно за нея, тя несъмнено ще ви се отблагодари многократно.

Тънката коса е изключително неприятен проблем за всяка жена. Дамите, имащи такава коса, са наясно колко е трудно да й придадат обем. Освен това тя се цапа изключително бързо и винаги изглежда безжизнена.

Не се отчайвайте, ако имате тънка коса. Това, което ще ви разкрием в следващите редове, несъмнено ще помогне косата ви да изглежда доста по-добре в сравнение с преди.

гъста и жива коса
Страхотна маска за гъста и жива коса

Маската, която публикуваме, ще направи косата ви по-жизнена и по-плътна.

Неслучайно тази маска е наречена „съживяваща“. Тя не само ще укрепи косата ви, но и ще я насити с хранителни вещества, от които се нуждае.

Няма да е нужно да чакате дълго време, за да станат забележими резултатите. Те ще са видими още след първите няколко приложения на маската. Сами ще забележите, че косата ви е започнала да става по-плътна и вече не изглежда толкова безжизнена както преди.

Имате нужда от следните продукти, за да си направите тази невероятна маска за коса:

1 яйчен жълтък
1 малък банан
100 мл. бира
1 с.л. натурален пчелен мед

Това е всичко, от което се нуждаете! Смесете добре всички съставки. За целта можете да използвате миксер или блендер.

След като маската вече е готова, нанесете я върху предварително измита и влажна коса. Не трябва да я нанасяте върху мръсна коса!

След като разпределите маската от корените до краищата, сложете найлонова шапка и я увийте с топъл шал или кърпа.

Маската трябва да остане на главата ви поне два часа. Ако имате възможност, можете да я оставите да действа и по-дълго време.

След като изтече времето, в което маската трябва да подейства, отмийте я с топла вода. Не мийте косата си с гореща вода, тъй като по този начин подпомагате омазняването й. Колкото по-хладка е водата, толкова по-добре!

Източник:bonnylady.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *