ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Имам висок хемоглобин, опасно ли е за здравето?

Високи стойности на хемоглобин -проблем ли е това за здравето, какви изследвания са нужни и как се решава този здравословен проблем? Ето и отговорът на специалиста!

хемоглобин
Д-р Камен Каменов

Въпросът: От много години стойностите на хемоглобинът ми са завишени. Личният ми лекар не взима никакво отношение. Възможно ли е да се дължи на взимането на определени лекарства и опасно ли е за здравето ми?

Спаска

Отговорът на доктор Каменов: Здравейте! Тази тема е много обширна, но аз ще се постарая да бъда разбран. Разбира се че крайностите не са добри и трябва да се коригират.

Проблемът на високия хемоглобин е, че е предпоставка да влоши работата на целия организъм, да носи по-малко кислород и т.н.

Но най-голямата опасност е, че увеличава риска от образуване на емболии и това е голям проблем. В тази връзка за оценка на състоянието трябва да се направят редица неща за оценка на риска. Започва се, разбира се, от общ, пълен преглед. След това се назначават изследвания на кръв и други при необходимост, оценка на хранителните навици и едва след това се определя
какъв да е плана за корекция /лекарства, режим и т.н./.

Д-р Камен Каменов е специалист по вътрешни болести и кардиолагия. Интересува се и изучава алтернативната медицина, за да може да помага цялостно на своите пациенти.

Доктор Каменов извършва пълни изследвания на здравния статус
в клинична лаборатория с най-съвременни методи и реактиви.

Автор е на програмата „Стани по-здрав“, която има индивидуален подход към всеки пациент. С тази програма се постига ефективна корекция на здравни и eестетически проблеми.

С д-р Каменов можете да се свържете на тел. 0888 245 062

Повече информация може да получите и на сайтовете:

www.drkamenov.biz
www.clubpopitai.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *