Заболявания на простатата се оправят с магданоз

1 супена лъжица счукани семена от магданоз се заливат с 1 чаена чаша вода. Киснат 8 часа и извлекът се прецежда. Това е дозата за 1 ден.

1 супена лъжица нарязани кори от леска се варят в 500 г вода 5 минути на тих огън. След изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

2 супени лъжици натрошени сухи листа от леска се киснат 2 часа в 500 г вода. Запарката се прецежда и се пие по същия начин.

1 супена лъжица нарязани корени от бял оман се варят 10 минути на тих огън в 500 г вода. След изстиване отварата се прецежда и се пие по 1 винена чаша 4 пъти на ден преди хранене.

2 супени лъжици нарязани плодни дръжки от вишна се варят в 500 г вода 10 минути на тих огън. Прецежда се и се пие 4 пъти дневно по 75 г 30 минути преди храна.

2 супени лъжици стръкове или една супена лъжица корени от ветрогон се варят 15 минути в 600 г вода. След изстиване отварата се прецежда и се пие по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

2 супени лъжици стръкове от зайча сянка се варят 15 минути в 500 г вода. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по една винена чаша преди хранене. На втория ден се пие след хранене. А на третия отново преди храна.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *