ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Най-добрите йога-инструктори препоръчват утринна йога: сбогом, мазнини, отчаяние и негативност!

Най-добрите в света йога инструктори предлагат проста програма за утринна йога, която само за петнадесетина минути ще направи нов човек от вас

утринна йога

Утринна йога – това е един чудесен и здравословен начин за начало на деня!

Какво е необходимо за начало на един спокоен ден? Ще ви разкрием една тайна, която ще ви помогне да се съсредоточите и да посрещнете подобаващо грижите на деня. Утринната йога дава енергия и прояснява ума. А най-важното е, че е лесна за изпълнение. С утринната йога могат да се справят дори начинаещите, както и онези, които постоянно се извиняват, че са мързеливи. „Няма време!“ и „Твърде много работа!“ са само празни извинения. Нужни са ви само петнадесетина минути на ден. Не всеки ден, но поне два-три пъти в седмицата.

Ние вярваме, че винаги е удоволствие да започнем деня с нещо полезно. Защо не започнете този ден с релаксираща и тонизираща утринна йога. Ще опитате ли?

Сутрешна йога

Утринната практика на йога е един от най-добрите методи за релаксация. Йогата спомага за облекчаване на напрежението в мускулите, ставите и, между другото, има подмладяващ ефект. Това се дължи на нейното положително влияние върху вътрешните органи. Йогата стартира и синхронизира работата на нашето тяло през целия следващ ден.

Станете 20 минути по-рано, облечете нещо леко и удобно и правете упражнения – това е, което ви трябва, за да се чувствате здрави и силни всеки ден.

За да постигнете истинска хармония и пречистване, опитайте преди сутрешната тренировка да изпиете чаша топла вода с лимон и джинджифил. Докато сте ангажирани с упражненията, тези компоненти ще събудят храносмилателната система, ще увеличат апетита и със сигурност ще ви ободрят.

Докато се упражнявате по този начин у дома, не трябва да забравяте основния принцип на йога: трябва да се вземат предвид ограниченията на тялото

Ако някой от асаните ви причинява трудности, не можете да го изпълнявате или ви е трудно, нагодете упражнението според тялото си. С течение на времето, и след редовни тренировки, ще започнете да го правите както трябва.

По принцип тези сутрешни комплекси са много прости и достъпни. Опитайте, и със сигурност ще се радвате на гладък и безгрижен ден.

И още: ще са налице поне няколко важни ползи за здравето, а именно:

1. Подобрява вашата гъвкавост
2. Изгражда мускулна сила
3. Усъвършенства позата
4. Предотвратява разрушаването на хрущялите и ставите
5. Защитава гръбнака
6. Подобрява здравето на костите
7. Увеличава се кръвния поток
8. Изцежда лимфните клетки и повишава имунитета
9. Повишава сърдечния ритъм
10. Балансира кръвното налягане
11. Регулира надбъбречните жлези
12. Намалява кръвната захар
13. Помага ви да се фокусирате
14. Освобождава напрежението в крайниците
15. Дава на вашите бели дробове възможност да дишат
16. Предотвратява проблеми с храносмилането
17. Увеличава самочувствието ви
18. Дава вътрешна сила
19. Гони болката
20. Намалява се приема на лекарства

И увеличава осъзнаването на трансформацията. Защото йогата и медитацията изграждат съзнание.

След всички тези логични и доказани от практиката доводи, не ви остава нищо друго, освен да започнете да практикувате утринна йога

1. Първото видео е за онези, които не намират сили да станат от леглото. В допълнение, първото упражнение е истински подарък, защото за неговото изпълнение ме е нужно дори да отваряте очите си.

2. Тези лесни упражнения са подходящи за хора с абсолютно различни умения. Чудесен начин да събудите мускулите и ставите, да изчистите ума и да балансирате емоционалното състояние. Насладете се на изкуството на сутрешната йога и ще имате страхотен ден пред вас.

3. „Утринната йога е много по-добра от изтощителната тренировка във фитнеса“, казва усмихнатият инструктор Тим

Гледате видеото, практикувате тези асани и сами ще се уверите в това твърдение! Този комплекс от прости упражнения помага за подобряване на гъвкавостта и доброто разтягане, дават сила и баланс. И се изпълняват само за 10 минути, без особени затруднения.

4. Адриен Мишлер предлага да отделите малко повече време за сутрешна йога – 40 минути. Но това ще помогне да се постигне баланс, да се намали стреса и да се коригира тялото по един продуктивен начин. Инструкторката по йога е убедена, че дори начинаещ ще овладее тези лесни упражнения. Опитайте без да се съмнявате в себе си!

5. Джесъм Стенли е момиче, което унищожаваше стереотипите. Сутрешният й комплекс ще бъде оценен като идеално средство за отслабване, и от професионалистите, и от начинаещите. Започнете деня си с упражненията, които ви предлага Джесъм Стенли, и ще разберете, че тялото ви е създадено за йога!

Не позволявайте на натоварването да плаши сънливия ви организъм. Утринната йога за начинаещи може не само да ви събуди по-добре, но и да доведе до необуздан изблик на сила и енергия. Само 15-20 минути на ден ще бъдат изненадващо достатъчни, за да се отправите към предизвикателствата на деня заредени с позитивни мисли и увереност в себе си.

Правете утринна йога всеки ден и скоро ще забележите колко лесно и бързо научавате и започвате да изпълнявате все по-нови и сложни упражнения. Само след няколко седмици вие ще сте силни, гъвкави и с няколко килограма по-слаби.

Източник: www.yogajournal.com

Опаковка на продукта "Смайлин – връща усмивката на вашето лице"
Смайлин – бързо прогонва лошите мисли и връща усмивката

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Най-добрите йога-инструктори препоръчват утринна йога: сбогом, мазнини, отчаяние и негативност!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *