ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепта №1 срещу целулит: Ето как да се отървете бързо от този проблем!

Най-ефективната рецепта срещу целулит

На пазара се предлагат най-различни продукти за борба с целулита. Въпросът обаче е кой от тях е ефективен.

Ние ще ви предложим изпитана рецепта, благодарение на която ще успеете да се преборите успешно с неприятния проблем.

Дерматолозите са категорични, че тази смес е много по-ефективна от всички продукти, които можете да си купите от търговската мрежа. Бабината рецепта включва само две съставки, а именно сода бикарбонат и пчелен мед.

целулит
Супер ефективна рецепта срещу целулит

Достатъчно е да смесите по 1 с.л. сода бикарбонат и мед. Добавете малко количество вода и сложете сместа на котлона. След като сместа заври, изчакайте 2-3 минути. После я отдръпнете и я оставете настрани, за да се охлади.

Докато все още не е изстинала напълно, намажете с нея онази част от тялото, която е с целулит. Достатъчно е да масажирате проблемните участъци в продължение на 3 минути. После я отмийте с топла вода.

След като приключите с тази процедура, намажете проблемните участъци с чист мед и масажирайте в продължение на 4-7 минути.

Всички дами, доверили се на тази рецепта, твърдят, че тя наистина върши чудеса! Те са на мнение, че няма по-добър продукт за премахване на неприятния целулит.

Експертите също са на мнение, че това е един от най-добрите начини да се избавите от т.нар. портокалова кожа.

Сами ще установите, че масажът с мед върши чудеса. Той ще намали значително целулита, а и освен това ще подобри кръвообращението.

Не на последно място трябва да отбележим, че всичко това ще се случи с напълно натурални средства. По този начин ще спестите на организма си поредната доза химия, а същевременно кожата ви ще изглежда много по-добре в сравнение с преди.

Източник: zajenata.bg

АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРИО-ГЕЛ Equilibra
АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРИО-ГЕЛ С АЛОЕ ВЕРА

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *