ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Иконата на Свети Мина от Обрадовския манастир край София дава здраве на болните от рак

Чудотворната икона на Свети Мина от Обрадовския манастир край София е помогнала на много болни от рак да намерят своето изцеление, сила за живот или утеха

Свети Мина
Обрадовски манастир „Свети Мина“, София Източник на снимката: zarata.info

Свещениците от храма на Свети Мина пазят историите за хилядите изцелени хора в специални тетрадки. Написаното от болните, намерили лек в Обрадовския манастир, дава надежда на онези, които продължават да посещават това свято място.

Манастирът е съвсем близо до София, само на осен километра от столицата. Освен тетрадките, с написаните от изцелените хора истории, монасите могат да разкажат и за още много други случаи на болни от смъртоносни болести хора. Вярата, че доброто може да се случи и на тях, връща в доскоро празната обител християните, които поради една или друга причина са изгубили своя път.

Трябва да се знае, че мястото, на което се намира манастира днес, преди е представлявало голям църковен комплекс. Повече от 30 са били малките параклиси, пръснати в околността. Те са били разрушени след османските нашествия.

Иконата на Свети Мина не помага само на болните, но и на онези, които са останали сами в живота. Светецът закриля самотните, болните и малките деца. Затова в Обрадовския манастир често може да се видят майки, които са дошли заедно с болните си деца, за да измолят от светеца изцеление и душевен мир.

Не са малко и онези, дошли да се поклонят пред чудната икона в името на семейството. Монасите от Обрадовския манастир споделят, че хората си тръгват от манастира с повече надежда за по-малко разправии и кавги в семейството.

Онези, които искат да измолят от Свети Мина здраве, трябва да знаят, че молитвата към светеца се произнася след поне един ден пост. Препоръката на свещениците е нуждаещите се да не идват само по празници или когато имат нужда. Колкото по-често посещавате този уникален манастир, толкова по-здрави, спокойни и честити ще бъдете!

Източник: pravoslavieto.net

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *