Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лек за жълти стотинки: Тази рецепта с царевична свила нормализира кръвната захар

Уникална лечебна рецепта с царевична свила

Може би дори не сте предполагали колко много може да ви помогне царевичната свила. Можете да я откриете почти във всяка аптека и струва жълти стотинки. А ползите, които носи на човешкия организъм, са наистина безценни!

Ако имате проблем с килограмите, вероятно сте пробвали доста диети. Може би вече сте разбрали, че най-ефективният начин за поддържане на теглото са балансираното хранене в съчетание с физическа активност. Царевичната свила обаче подсилва още повече ефекта. Тя не само стимулира загубата на тегло, а прочиства организма от токсините и шлаките. Вероятно е излишно да споменаваме колко пагубни за здравето и организма са те.

царевична свила
Царевичната свила е изключително полезна за здравето

Безспорно царевичната свила е изключително полезна за човешкия организъм. Този уникален природен продукт активира потока на жлъчката и намалява вискозитета. Именно поради тази причина често пъти народните лечители я препоръчват при камъни в жлъчката, холецистит и за лечението на хепатит.

Тя притежава способността да засилва метаболитните процеси и в частност тези на въглехидратите. Именно поради тази причина често пъти я препоръчват за отслабване.

Царевичната свила или както още я наричат „царевична коса“ съдържа солидно количество пантотенова киселина, която подпомага процеса на отслабване.

Освен това доказано нормализира нивата на кръвната захар и намалява значително апетита. Приемът на отвара или запарка от царевична свила насърчава разграждането на мастните клетки и изхвърлянето на продуктите от разпада в урината.

За да си приготвите запарката, необходими са ви единствено 1 ч.л. нарязана на ситно сушена царевична свила и 1 ч.ч. топла вода. Залейте свилата и оставете за 15 минути. След това прецедете и приберете запарката в хладилника.

Пийте 1/3 ч.ч., 20 минути преди трите основни хранения. След 14 дни си дайте едноседмична почивка и ако желаете, повторете отново.

Източник: zajenata.bg

2 на цената на 1! Глюко баланс: Осигурете контрол върху кръвната захар

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *