ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Диетата на Катрин Зита-Джоунс: Свалете 10 кг без глад!

Опитайте тази диета с елда

Специалистите по здравословно хранене гарантират, че с помощта на тази диета ще стопите поне 10 килограма без да се налага да гладувате.

Неслучайно това е любимата диета на холивудската звезда Катрин Зита-Джоунс.

Едва ли някой има съмнение, че затлъстяването е един от най-големите проблеми на съвременното общество. Макар много хора да не му обръщат внимание, то често пъти води до сериозни здравословни проблеми.

диетата
Диетата на Катрин Зита-Джоунс

През последните години тази „епидемия“ се разраства все повече и повече и то с невероятно бързи темпове. За съжаление тъжната статистика важи за населението по цял свят. Ако трябва обаче да конкретизираме, то не може да не отбележим, че най-тежко е положението в Европа. Там половината от населението е с наднормено тегло. Най-силно засегнати от затлъстяването са централните и източните части на континента.

Една от най-ефикасните диети за борба с наднорменото тегло е тази с елда. Катрин Зита-Джоунс твърди, че поддържа формата си с нея вече в продължение на 15 години.

Макар този продукт все още да не е набрал достатъчно голяма популярност у нас, може да бъде открит в почти всеки един супермаркет.

Елдата буквално върши чудеса за тялото, като не само подобрява храносмилането, а и извежда токсините и натрупалите се шлаки от организма. Елдата помага да стабилизирате нивото на кръвната захар, което е от огромно значение при хората, страдащи от диабет. Важно е да се отбележи, че след консумацията на елда, нивата на кръвната захар се повишават плавно, а не изведнъж, както при употребата на други въглехидратни храни.

Елдата се препоръчва горещо и на хората, които страдат от анемия, тъй като тя е истински шампион по съдържание на желязо. Достатъчно е всеки ден да приемате по две супени лъжици елда, залети с прясно мляко и не след дълго ще успеете да вкарате хемоглобина си в норма.

При диетата с елда зърната не се варят, а се изплакват и заливат с гореща вода в съотношение 1.5 ч.ч. вода на 1 ч.ч. елда. Завийте съда с кърпа и го оставете да престои цяла нощ. Така приготвена елдата може да се консумира в неограничени количества.
Не бива обаче да я подправяте с нищо. Дори солта е забранена!

Единствено можете да добавите малко кисело мляко, тъй като то доказано засилва ефективността на диетата. За никого не е тайна, че млякото обогатява чревната флора с полезни бактерии.

Приемайте т.нар. елдена каша в продължение на две седмици. Прекратете приема й поне пет часа преди сън.

Източник: retro.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *