Начало / КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС / Маги споделя: Ето как болката в рамото ми изчезна


Маги споделя: Ето как болката в рамото ми изчезна

СТОП ПЕЙН премахна болката в рамото

Здравейте на всички от Lekuva.net. Аз съм Маги и съм от град Варна. Искам да споделя нещо с вас.

Преди повече от шест месеца получих ужасни болки в рамото. Причината вероятно се дължеше на дългите часове работа на лаптопа. Признавам си, че в един момент спрях да правя упражнения, защото нямах време. Всъщност това беше оправдание – по-скоро нямах желание. Разделих се с дългогодишния ми приятел и

болката в рамото

Болката в рамото изчезна

реших да го „забравя“, отдавайки се изцяло на работата си. Това беше голяма грешка, защото една сутрин се събудих с жестоки болки в рамото. Не исках да пия лекарства, защото никога не съм ги харесвала. Купих си някакви мазила от аптеката, но ефектът беше минимален.

Така, търсейки решение на проблема в интернет, попаднах на този сайт и по-специално на масажора Стоп пейн. Прочетох мненията за него и реших, че щом е помогнал на толкова много хора, може би ще помогне и на мен. След като направих поръчката, на следващия ден куриерът ми го донесе у дома.

Веднага махнах опаковката, сложих си вибромасажора и след около 15-20 минути болката намаля значително. Обадих се да попитам дали ще е проблем да го ползвам често. Увериха ме, че няма никакъв проблем. През този ден го ползвах няколко пъти и когато си легнах, почти не усещах болка. През следващите дни продължих да го ползвам и мога да ви кажа, че за мен този уред е чудесен, въпреки че е толкова малък. Действа на принципа на иглотерапията. Работи прекрасно и най-важното – помага.

Към днешна дата вече се чувствам идеално, забравих какво е болка. Започнах да се занимавам и със спорт. Не тичам и не правя упражнения всеки ден, но все пак се движа повече в сравнение с преди.

А Стоп пейн го препоръчвам на всеки, който има някакви болежки! Наистина е чудесен!

Можете да намерите повече информация за Стоп пейн ТУК или да се обадите на 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Вие също можете да ни изпратите e-mail на lekuva.net@mail.bg

Стоп Пейн промоция

Вземете СЕГА Стоп Пейн на ПРОМОЦИЯ! ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА НА СТОП ПЕЙН: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*