Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 чудодейни места в България, които сбъдват желания на болни и обезверени хора

Едва ли има човек, който да не вярва в чудеса. И едва ли има такъв, който да не е бил свидетел на поне едно чудо, без значение дали се е случило в собствения му живот, или в нечии друг

чудеса

Чудеса се случват непрекъснато, стига да вярваме достатъчно и да имаме силата да си пожелаем чудо, което да ни се случи. Старите хора казват, че е важно не само какво си пожелаваш, но и как си го пожелаваш. Важно е и къде изричаме желанията.

Днес ще ви припомним три уникални места в България, на които болни и здрави, но обезверени хора, отправят своите молитви, изричат желанията си и си тръгват с надежда чудото да се случи. Казват, че се случва на онези, които си тръгват от тези места със сърца, изпълнени с вяра, надежда и любов.

Пещерата Леденика – езерото на желанията

В пещерата Леденика има езеро. Водата в него е ледено студена – все едно те реже с нож! Онези, които имат желание нещо хубаво да се случи в техния живот, потапят ръка в езерото и изричат желаното на ум. Има хора, които си пожелават да са здрави. Други изричат молитва, която да сплоти семействата им. Колкото хора, толкова и желания!

Езерото в пещерата Леденика, която се намира във Врачанския балкан е останало от времето, когато цялата пещера е била изпълнена с вода.

Църквата „Свети Георги“ в село Златолист – плочата на Преподобна Стойна

В двора на църквата „Свети Георги“ в село Златолист има плоча. По нея е вървяла пророчицата Преподобна Стойна. Святата жена е прекосявала двора, за да посрещне болните и нуждаещите се от съвет, дошли при нея.

Всеки, които има съкровено желание в сърцето си, трябва да стъпи на плочата, да погледне към небето и да отправи молитва към Преподобна Стойна, като я помоли да ходатайства пред добрия Господ Бог, който да изпълни желанието на нуждаещия се.

Лечебната сила на Преподобна Стойна е била по-силна дори и от тази на пророчицата Ванга. И Стойна е сляпа, но за разлика от Ванга остава да живее в храма „Свети Георги“, който изпълва сърцата на вярващите с благодат и заради забележителните стенописи, с които е изографисан. Село Златолист се намира близо до Сандански и Мелник.

Морската градина във Варна – мост на желанията

Близо до Алпинеума в Морската градина във Варна има малко и красиво мостче. Казват, че за да се сбъдне желанието, трябва да прекосите моста със затворени очи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *