Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Икони за здраве, против уроки и негатив

Кои икони са добри за вашето здраве? Прочетете статията и ще разберете!


За вярващите хора най-надеждното и безопасно средство за борба с негатива са молитвите. Освен тези бели заклинания на помощ на страдащите може да се притече и иконата, която не само защитава от уроки, но и пази дома и семейството от всяка тъмна енергетика.

Главното преимущество на църковните средства за борба с негатива е тяхната безопасност.

Ако нямаше трудности, не бихме могли да оценим моментите на щастие. В живота често настъпват ситуации, нарушаващи плановете и носещи множество проблеми. Нещо повече, в някои случаи започва т.нар. „черен период“ -време, когато по всички фронтове и направления се появяват усложнения.

Причините за такива ситуации могат да са много и най-различни.

Не се поддавайте веднага на паника и не търсете маг да свали уроките. Вашият страх, неприятните емоции и усещания само привличат негатива. Затова във всяка житейска ситуация трябва да сте спокойни и уверени в себе си. За истински вярващия това не е проблем, защото той намира утеха в своята вяра и тя много му помага.

Как да се предпазим от негативното влияние на други хора?

Оказва се, че всеки може сам да изгради практически непробиваема защита срещу лошата енергия, като за целта трябва да се придържа към някои прости правила.

Ако подозирате някого от своите познати, че се опитва да причини на вас или на близките ви вреда по какъвто и да било начин (в това число и магически), трябва колкото се може по-скоро да минимизирате общуването и срещите с лоши и недобронамерени хора.

Старайте се да се вглеждате в хората от обкръжението си, да уловите завистливите изказвания и други емоции, които биха могли да станат причина за обръщането на човека към тъмните сили. Помнете, че най-често уроките се причиняват от завиждащи на щастието ви приятели и познати.

Сутрин (преди да се измиете) и вечер (преди да си легнете) произнасяйте молитви – например „Отче наш“ или „Живи помощи“. Снабдете се и с именна икона на светец, покровител на вашето име.

Можете да използвате определена икона (именна), но абсолютно всички икони имат светло, положително действие.

Иконите са универсални средства срещу уроки и негативно въздействие. С тяхна помощ може както да се изгражда защита срещу негатива, така и да се премахне отрицателното влияние. Съществува мнение, че против различните видове уроки помагат определени икони. Но всъщност това не е съвсем вярно – всеки свят лик притежава нужната ни светла сила и енергетика. Въпреки това в определени ситуации са за препоръчване конкретни икони.

Иконата на Йоан Кръстител е много подходяща, ако под въздействието на негативната енергетика изпитвате силно главоболие, честа депресия и апатия. Иконата на Пресвета Богородица отлично избавя от уроки и снема негатива от дете.

Силни болки в тялото лекува иконата на свети мъченик Антим, а при проблеми със сърцето се обръщайте с молитва към великомъченик Артемий.

Източник: mag-dobra.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *