Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пикантна смес, която подобрява здравето само за 2 седмици (необичайна, но здравословна комбинация)

С помощта на тази пикантна смес ще подобрите здравето си на много нива. Не пропускайте да я пробвате, особено през есенно-зимния сезон

пикантна смес
Подправките могат да бъдат много полезни. Необходимо е само да знаете как правилно да ги смесвате и за какво да ги прилагате.

Всеки е чувал за чесъна и канелата, но малцина са се опитали да ги комбинират в едно блюдо или напитка. Оказа се, че тази комбинация е панацея за много болести.

Най-добрите подправки

Сам по себе си чесънът е един от най-добрите естествени антибиотици . Той се използва и за предотвратяване на тежки заболявания, като рак и сърдечносъдови болести.

Канелата често се използва в борбата за стабилизиране на телесното тегло. Тази подправка е в състояние да нормализира обмяната на веществата и облекчава затлъстяването. Възможно е също, както чесъна, да предотвратява образуването на ракови клетки и се бори с чревни инфекции. Като цяло, канелата е много добро средство за детоксикация.

Всяка една от тези подправки е полезна по свой собствен начин, ако се приемат поотделно. Но сместа от канела и чесън е в състояние за кратко време да ви накара да се чувствате по начин, по който не сте се чувствали много, много отдавна.

За какво е полезна комбинацията от чесън и канела?

Лекари и натуропати от Индия и Китай препоръчват тази смес като средство за прочистване на тялото. Тя ще ви помогне да отслабнете, да се отървете от излишните мазнини, да изхвърлите токсините. Ще премахне излишните течности от организма и излишното подуване. Освен това ще стабилизира нивото на кръвната захар, ще убие гъбичките и паразитите, които често присъстват в стомашно-чревния тракт.

Канела и чесън – една странна, но полезна комбинация

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

3 скилидки чесън
3 канелени пръчици или 1 чаена лъжичка канела
3 чаши вода

ПОЛУЧАВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ

Водата трябва да бъде поставена върху котлона в подходящ съд. Когато започне да ври, добавете към нея обеления и нарязан чесън и канелата. Задръжте за 10 минути на слаб огън. След това изключете и похлупете. Нека напитката да се охлади.

Пие се по една чаша сутрин на гладно 15 минути преди хранене. Да се ​​съхранява в хладилника, но не повече от два дни. След това просто направете нова напитка. Курс на лечение – не повече от 2 седмици.

През това време ще се стабилизира кръвното налягане и нивата на кръвната захар. Ще изчезне главоболието, ще повишите активността и ефективността на работа. Определено ще започнете да се чувствате по-добре.

Съвет

Не увеличавайте курса на лечение, нито съотношението на съставките по свое усмотрение.

Както само се уверихте, използването на подправките е разнообразно и тяхната комбинация може да бъде доста необичайна и неочаквана, но и полезна, като резултат.

Източник: www.aif.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *