Народно лечение на тахикардия

2 или 3 пъти на ден се изяжда по парченце лимон посипано с захар.

Катушка обикновена 50 г, дяволска уста 50 г. Билковата смес се залива с 500 мл водка. Оставя се да престои 10 дни на топло и тъмно място като периодично се разклаща. Прецежда се. Взима се по половин чаена лъжица 3 пъти на ден заедно с прясно мляко.

2 супени лъжици шишарки хмел на вечерта се поставят в термос и се залива с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

100 г маточина се залива с 1 литър бяло вино. Оставя се да престои 10 дни на топло и тъмно място като периодично се разклаща. Прецежда се. Взима се по половин супена лъжица 3 пъти на ден.

Иглика 100 г, цвят от глог 100 г, 2 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се залива с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

2 супени лъжици зелен кореандър вечерта се поставят в термос и се залива с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

Оценете статията
Оценка 0 от 0 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Актуални промоции в lekuva.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.