Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защитни молитви против зли врагове, проблеми и болести

Всеки, дори и най-крайният атеист, отправя молитви към Бог, Вселената, или към нещото, в което вярва. Няма значение къде е насочена вярата – важно е да я има!

молитви
Светът стана твърде жестоко място. Всяка вечер чуваме ужасни новини. Чрез радиото или благодарение на интернет научаваме за неприятни случки, станали причина за отнети животи и променени съдби. Най-лошото е, че голяма част от лошите събития се случват в близост до нас, или са от такова естество, че оставят неприятно чувство в душата.

Тъгата се наслагва, лошото чувство се умножава, мислите стават все по-отчаяни. И в един момент разбираме, че вместо да вървим напред, ние се въртим в кръг, или просто сме застинали кататонично и наблюдаваме живота, който ей така минава покрай нас.

Тъга, депресия, много и неприятни стечения на обстоятелствата – всеки има такива периоди. Каквито и да са убежденията, нищо не пречи да се помолите. Нашите молитви са средство за ограничаване на лошата енергия. Думите, които изричаме, докато се молим, са нашето освобождение. Чрез тях изказваме почитание към Бога, но и благодарение на тях се освобождаваме от всичко, което ни тежи.

И не на последно място – молитвите са просто един приятен и доказано работещ начин за освобождение от стреса и мотивация.

Ето това са две силни защитни, православни молитви, които може да казвате в трудни моменти, или да ги използвате, за да защитите себе си и семейството от негативните влияния.

1. Молитва за защита на семейството

Ако смятате, че има хора, които гледат със завист към семейството ви, казвайте тази молитва сутрин и вечер. Тя ще защити вашите близки от зли хора, както и от негативни мисли.

„Господи Иисусе Христе, Сине Божий, пази слугата си (казвате името си) от врагове и лоши мисли. Защити ме от зли хора и черна завист. Изгони от душите на прокълнатите омразата и ненависта.

Изчисти пътя ми от болести и болка. Дай ми сила да се справям с трудностите и пази ме от лоши мисли и деяния. Прости всичките ми грехове и грешка. Дай прошка и благодат както на хората, които ме обичат, така и на онези, които ме мразят. Така да бъде. Амин!“

2. Молитва за защита от зли мисли

Тази молитва ще ви помогне да се предпазите от враговете и хора с лоши намерения и зли очи. Тя трябва да се казва всеки ден, размишлявайки върху всяка дума и изричайки я с вяра, която идва от сърцето.

„О, блажена Богородице! Очисти душата ми и смъртното ми тяло от болести и страдания. Пази ме от лоши погледи и лоши мисли. Помири ме с враговете и пази ме от неприятели.

Дай ми, Богородице, защита от зли хора и помоли Бог за опрощение. Моли се за мен в Божия дворец, и защити ме от уроки и лошите намерения на врага. Така да бъде. Амин!“

Ако вярвате в лечебната сила на молитвите, това няма да са само думи за вас. А ако не сте от вярващите – знайте, че молитвата е средство човек да се освободи от тежките мисли. Можете просто да кажете на глас всичко онова, от което искате да се освободите, както и всичко онова, към което се стремите.

Източник: www.molitva-lechit.narod.ru

спонди гард гел
Новият СПОНДИ ГАРД: Спешна помощ при шипове и прищипани нерви

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Защитни молитви против зли врагове, проблеми и болести

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *