Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Опитайте тази рецепта с лимонови кори при болки в ставите (облекчението идва след 3-4 часа)

Когато има болки в ставите, диагностицирането отнема доста време. Това създава един неприятно дълъг период на неразположение и болка

болки в ставите
При болки в ставите търсенето на причината е свързано с прегледи, изследвания и тестове. Това може да е причина за поне няколко безсънни нощи. Нищо не пречи да потърсите спасение от болката в народната медицина. Докато трябва прегледите при невролога и хирурга, приложете природни лекарства, доказали ефективността си през годините.

При болка първото, което правим, е да посегнем към хапчетата. Но, ако имате под ръка няколко лимона, не е необходимо да давате излишни пари за лекарства, особено ако те не са ви предписани от лекар.

Изненадващата сила на лимоновата кора – бързо облекчение при болки в ставите

Благодарение на витамините, киселините, минералите и биофлавоноидите, които са част от корите, лимоновата кора се счита за отлично противовъзпалително, аналгетично и антисептично средство.

За да почувствате лекота и облекчение при болки в ставите, вземете един или няколко лимона (в зависимост от мястото, на което чувствате болка). Настържете кората и направете компрес. Облекчението ще настъпи след три-четири часа.

За да прилагате лимоновата кора по-дълго време, ще трябва да си направите настойка

Тази настойка ще ви свърши страхотна работа, ако са налице хронични болки в ставите.

За да я направите имате нужда от един не много голям буркан. В него нареждате корите от лимон, като преди това ги надупчвате с вилица. След това изсипвате зехтин, но така че да има покрие лимоновите кори, и да има поне един пръст отгоре.

Нека да остане на тъмно и хладно този буркан, поне в продължение на две седмици. Обръщайте го от време на време. След това пасирайте съдържанието и оставете още ден-два. Прецедете, ако е необходимо. Съхранява се в хладилник.

Сложете върху засегнатото място с помощта на сигурни превръзки. Може да използвате тези лимонено-зехтинови компреси и през нощта.

Източник: steptohealth.com

конски гел-балсам
КОНСКИ ГЕЛ БАЛСАМ С АЛПИЙСКИ БИЛКИ

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *