Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти с които да премахнем стреса

Правим запарка от следните билки: по една стиска цвят от липа, и листа от джоджен заливаме със 600 г вряща вода, прецеждаме и смесваме запарката с варен мед (една супена лъжица мед варим 10 минути в 250 гр. вода ) Даваме на болния да пие като чай сутрин, обед и вечер.

За намаляване на стреса напрежението и страха човек трябва да си подбере едно любимо занимание (хоби) да масажира точките на 99 болести. Тази точка може да намерите, като седнете на стол и положите длан върху коленните капачки точно в този момент безименният пръст ще попадне в тази точка. Преди обяд може да се масажира по посока на часовниковата стрелка, а след обед- обратно на часовниковата стрелка. Но най важното е да се масажират точките на стреса- това е седми гръбначен прешлен и точката на тревожност- 6 ти гръбначен прешлен който се намира между лопатките на гърба.

100 г мента, 40 г маточина, 30 г лайка се смесват. 2 супени лъжици от билковата смес се слагат във вряща вода и се остава да кисне 2 часа. Приемате по 1 винена чаша 4 пъти дневно 20 минути преди ядене. Трябва да вечеряте по рано за да можете да вземете последната чаша 2 часа след ядене и 20 минути преди лягане. Подслаждайте отварата с една чаена лъжичка чист пчелен мед. Приема се при безсъние предизвикано при нервно разстройство и страх.

Една опаковка ленено семе се мели в кафемелачката на прах и се разбърква с половин литър пчелен мед. Всяка сутрин на гладно изяждала по 1 лъжица от сместа. След 1 месец нямала и следа от болестта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *