ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Съвет на пластичния хирург: за да нямате бръчки мийте лицето с вино (РЕЦЕПТА)

За да нямате бръчки не е необходимо да правите чудеса от храброст. Достатъчно е да се вслушате в съветите на специалистите

бръчки

В днешната статия ще обобщим съветите на пластичните хирурзи, споделени от благодарни пациентки в социалните мрежи. Ще прочетете и рецепта, която трайно ще върне младостта на кожата ви.

И така – какво съветват пластичните хирурзи своите пациентки?

Най-честият съвет, който получават, е да не спират да се движат. Колкото повече тичат, колкото повече и по-често правят гимнастика, или ходят пеша – толкова по-добре.

След това идва ред на храната. Пластичните хирурзи не са диетолози, но знаят какво е добро за кожата. Поради тази причина 92% от естетичните специалисти препоръчват на своите пациентки да спазват средиземноморската диета. Тя гарантира както младост на кожата, така и здраве на цялото тяло.

Сън – това е третата препоръка. Задължително свикнете да спите по гръб, ако искате да нямате грижи с бръчки и други неприятни нагъвания на кожата. Сутрин, след събуждане е добре да се направи студен компрес на цялото лице. За целта пъхнете навлажнена хавлиена кърпа във фризера. Сложете я на лицето веднага след утрешния душ.

Спокойствие – ако може да си осигурите живот без стрес, ако успеете да съчетаете и предишните три съвета, то няма да ви е нужен скалпел за опъване на бръчките.

И тъй като стана дума за средиземноморската диета, днес ви предлагаме едно по-различно приложение на червеното вино.

Повечето жени, които се интересуват от природна козметика, знаят че червеното вино може и трябва да се използва в козметиката.

Дерматолози и естетични хирурзи препоръчват обтриването на лицето с червено вино, поне през ден-два. Това ще помогне за намаляване на съществуващите бръчки чрез ускоряване на процесите на регенерация на кожата.

Жените, които са пробвали обтриването на кожата с червено вино, споделят, че ефект се забелязва още след първия месец. Най-хубавото е, че тази процедура за запазване младостта на кожата не изисква херкулесови усилия.

Вино подобрява циркулацията и пoчиства дори най-дълбоките слоеве на кожата

Обтриването на лицето с вино е най-добре да се извършва вечер. За целта е добре да се ползва домашно вино. Но, ако няма възможност, и среден клас вино от магазина ще свърши работа.

Разредете виното с преварена вода в съотношение 2:1 в полза на виното. Може да използвате и пулверизатор за напръскване на лицето, но тук вече разреждането на виното с вода е 1:1.

Ето и рецептата за винена маска, която буквално ще измие бръчките от лицето ви.

Необходими продукти:

  • 4 супени лъжици червено вино
    1 супена лъжица мляко
    малко брашно от овесени ядки, или готови овесени трици от магазина

Как се прави и как се прилага:

1. Смесете внимателно всички съставки и нанесете сместа с тампон върху добре почистено лице.

2. Дръжте 20 минути.

3. Измийте лицето със студена вода и нанесете крем.

Правете маската поне веднъж в седмицата. Мийте лицето със студена вода и обтривайте кожата с парче лед винаги когато имате възможност.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *