Начало / Болести и лечение / Прочистване на червата без клизма: рецептата на китайският лечител Лай Чиу Нан

Прочистване на червата без клизма: рецептата на китайският лечител Лай Чиу Нан

Рецептата на китайския лечител Лай Чиу Нан ще ви помогне да направите прочистване на червата в домашни условия. Започнете още утре!

Лай Чиу Нан
Прочистване на червата трябва да се прави всеки месец, според светилото в китайската медицина Лай Чиу Нан. В Европа китайският лечител е известен с рецепта за изчистване на камъните в жлъчката, както и с противоракова диета, която има много висока популярност, заради добрите резултати, които дава.

Не отлагайте прочистването на червата. Започнете процедурата още утре. Защото, за разлика от други рецепти, предписанието на доктор Нан изисква време. Мъдростта на изтока учи на спокойствие и търпение. По същата логика китайският лечител казва, че най-доброто лечение с даровете на природата е етапното лечение. Нищо не се случва от днес за утре. Нужно е време и дисциплина.

Добрата работа на червата – това е не само добро здраве, добре координирана работа на цялото тяло, но и силна и здрава имунна система. Чрез редовното прочистване на червата ще се предпазите не само от заболявания на стомашно-чревния тракт, но и ще си спестите неприятни болести, които лесно може да се превърнат в хронични, заради немарливост, мързел и отлагане.

Първи етап: В продължение на една седмица се откажете от вечерята. Вместо онова, което хапвате обичайно, ще трябва да се задоволите с чай и малка купичка кисело мляко със сушени плодове, ядки и овесени трици. Дозата е не повече от половин кофичка кисело мляко и непълна шепа ядки с плодове. Пие се зелен чай или чай от джинджифил и мента.

Втори етап: През следващата седмица ще трябва да изберете два дни, в които да изядете по килограм кисели зелени ябълки. И нищо друго за целия ден. Пие се много вода и чай по избор, за предпочитане плодов или зелен чай.

Трети етап: денят преди да приложите рецептата на китайският лечител се пие само топъл чай през целия ден – не по-малко от литър и половина или два литра, ако сте по-пълни.

Прочистване на червата без клизма: рецептата на китайският лечител Лай Чиу Нан

Да повторим накратко: две седмици без вечеря, като вечер се изяжда само малка купичка с ядки и сушени плодове.

През втората седмица се избират два дни само на ябълки и чай, а денят преди да се приложи рецепта се пие само чай.

Рецептата!

Рициново масло, лимонов сок и сок от джинджифил

Изчислете дозата на рициновото масло, като вземете предвид теглото: на 1 кг телесно тегло трябва да приема 1 грам рициново масло.

Маслото се загрява на водна баня, добавете пресния лимонов сок (съотношението рициново масло и сок е 2:1). Накрая добавете една супена лъжица чист сок от джинджифил.

Изпийте така получената смес в рамките на половин-един час. След като се изпие рициново-лимонената смес се изпива една голяма чаена чаша преварена гореща вода.

През деня ще трябва да се храните само с лека зеленчукова супа без мазнина.

Храненето през следващата седмица трябва да е постно. За вечеря – зеленчукова супа или кисело мляко с ядки и сушени плодове.

Постепенно се преминава на нормален хранителен режим, като доктор Нан съветва да не се изяжда цялата порция, а само 70-80% от нея.

Източник: http://lechenie-narodom.ru

Оценете статията
Оценка 2.7 от 12 гласували

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!

loading...

Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*