Начало / Болести и лечение / Лечение на шипове: най-ефективната рецепта за облекчаване на възпалението и болката!

АЛКАЗАКС БИО – за спешно алкализиране на организма!

Лечение на шипове: най-ефективната рецепта за облекчаване на възпалението и болката!

Лечението на шип, в петата или върху рамото и врата, е трудно, но не невъзможно. В повечето случаи народната медицина дава отлични резултати

шип
Плантарен фасциит е заболяване, чийто основен симптом е тежка болка в петата. Много често появата на плантарен фасциит съвпада с наличието на шип в петата. Двете състояния са различни.

При плантарен фасциит болката е внезапна, но минава с течение на времето. Най-често се повлиява добре от различни водни процедури и спорт.

Шиповете в петата, или на което и да е друго място върху стъпалото, са състояние, което трудно минава, и причинява много неудобства на болните.

Шип в петата или в областта на рамото, се появява без особени предизвестия. Все още специалистите не могат да дадат отговор дали има конкретно състояние или заболяване, което обуславя появата на шиповете.

И все пак! Наднормено тегло, проблеми с гръбначния стълб, плоски стъпала – всичко това може да провокира появата на шип върху стъпалото. За съжаление, най-податливи на това заболяване са жените.

Днес ние ще споделим с вас един ефективен начин за борба с болестта. Този компрес може да помогне за облекчаване на болката, а след това напълно да ви спаси от шиповете, както и от временните неразположения и болки, ако страдате от плантарен фасциит.

Рецепта за лечение на шипове в краката, както и за облекчаване състоянието при плантарен фасциит

Освен от продуктите, които ще изброим по-долу, за постигане на максимален ефект от рецептата, ще имате нужда от постоянство и упоритост.

Най-лесно е да направите два пъти този компрес, и да кажете „Ами тази рецепта не работи!“. Разбира се, че няма да работи, при положение, че на вас не ви се работи в полза на вашето здраве!

И така, за да направите компреса, който ще облекчи състоянието на краката ви, имате нужда от следното:

– медицинска жлъчка
– сурови картофи
– стерилна марля
– найлон и чисто памучно парче.

Изпълнението на компреса има два варианта. при първия може да направите сок от картофите и да смесите с медицинската жлъчка. Напоява се марлята в тази смес и се поставя на засегнатото място.

Вторият вариант е по-удачен. Според мненията на много хора, които са направили компреса по този начин, действието е много по-добро, отколкото ако се ползва сок от картофи.

Намажете крака с медицинската жлъчка. отгоре наредете тънко нарязани сурови картофени филийки. Увийте добре с марля, найлон и чисто памучно парче. Останете през нощта с този компрес.

Редовното приложение на този компрес ще даде резултат след около 3 месеца. Не е задължително да се мажете всяка вечер. И да пропуснете един-два пъти, не е фатално!

Бъдете здрави!

Източник: moyaspina.ru

Оценете статията
Оценка 2.8 от 66 гласували
loading...

АЛКАЗАКС БИО – за спешно алкализиране на организма!

Избрано за теб


Един коментар

  1. Инж.Надежда Михайлова от Мездра.

    От къде да се намери тази медицинска жлъчка?

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*