ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепти за болен бял дроб

При възпаление на горните дихателни пътища. 2 чаени лъжички стръкове от наситнена теменуга се заливат с 250 г вряла вода. Кисне 10 минути и се прецежда. Пие се подсладено по 1 чаша 3 пъти дневно. Ползва се при възпаления на дихателните пътища протичаща с висока температура и суха кашлица.

Смес от варен мед, ленено семе, черен пипер е индийско орехче. 500 г чест нектарен мед (варен на водна баня), 100 гр счукано (смляно) ленено семе, 100 г смлян черен пипер и две счукани индийски орехчета. 500 гр мед затопляме на водна баня да стане рядък, прибавяме 100 г ленено семе и бъркаме, след него след него слагаме 100 г млян челен пипер, и пак бъркаме, докато се изгубят във общата смес. Сутрин, обед и вечер на гладен стомах даваме на болния по 1 късче от сместа, колкото царевично зрънце, което трябва да се сдъвче добре.

Правим запарка от следните билки: по една стиска цвят от липа, и листа от джоджен заливаме със 600 г вряща вода, прецеждаме и смесваме запарката с варен мед (една супена лъжица мед варим 10 минути в 250 гр вода ) Даваме на болния да пие като чай сутрин, обед и вечер. При остра кашлица.

С кислородотерапия. Всеки 27 човек в България има проблем с белия дроб и с нормалното дишане. В Москва от кислородопатия се нуждаят 10000 души, а получават такава примерно 200 души. Всички останали стигат до летален изход. Но в други държави такъв проблем не съществува.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *