ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

7 отводнителни напитки, препоръчани от най-добрите диетолози за разреждане на кръвта и отслабване

Днес събрахме за вас седем напитки за отводняване, препоръчани от седем диетолози

напитки за отслабване

Може да изберете една от тези напитки, да ги комбинирате или да пиете всеки ден различна.

Когато в тялото се натрупват прекалено течности, то се подува. Торбичките под очите са най-малкия проблем.

По ирония на съдбата, водата забавя метаболизма, пречи на работата на храносмилателната система, натрупва се във вътрешните органи и повишава вътречерепното налягане. Натрупаната в организма вода може да бъде причина за главоболие и дори гадене!отводнителни напитки

Толкова неприятно е да се чувстваме подути! Това как изглеждаме е най-малкия проблем! Чувството на тежест и умора е неприятно…

Дренажните напитки за отслабване помагат не само да се намали обема, в краткосрочен план, и да се оттегли излишната вода от организма. Те са чудесни помощници на здравето, защото разреждат кръвта и по този начин тялото се снабдява с повече кислород. Всички органи започват да работят сравнително добре, а чувството и усещането е подобно на еуфория.

Сигурни сме, че нашата подборка ще ви хареса. Споделете в коментарите коя е вашата любима напитка и коя е дала най-добър резултат.

1. Зелен коктейл, препоръчан от Сюзън Поутър

напитки за отводняване

Краставица, зелена ябълка, 50 грама целина, киви и няколко листа от мента Разбиват се в блендер. Този коктейл засилва лимфния поток, стимулира стомаха и червата. При желание можете да добавите ленено семе.

2. Сок от магданоз – любимата зеления на Доктор Оз

отводняващи напитки

Магданозът очиства организма от токсини, намалява глада. Букет от пресен магданоз се превръща в сок, с помощта на сокоизтисквачка или блендер. Сокът се изсипва в чаша с гореща вода, леко се загрява на водна баня. В никакъв случай не се вари! Тази напитка се пие сутрин, два часа след като сте закусили.

3. Джинджифилова напитка – рецепта на Робин Милър

В чаша вряща вода се слагат чаена лъжичка настърган корен от джинджифил, две настъргани скилидки чесън. Слд като изстине добавете една чаена лъжичка мед и лимонов сок. Освежаващата джинджифилова напитка се пие сутрин, без значение дали преди или след хранене.

4. Лимонената вода – Синтия Саси

Glass of water lemon, zest and lemon

Няма нищо по-добро от класиката, смята популярната диетоложка Синтия Саси. Затова пийте лимонена вода всяка сутрин, на гладно, в по-топъл вариант. През деня също може да разнообразявате напитките с лимонова вода.

5. Чай от подбел, защото е най-добър, по мнението на Мериън Нестл

напитка за отводняване
Same dried herbs ready to breawing in kettle for medicine tea

2 супени лъжици суха билка подбел листа се заливат с чаша вряща вода и се оставят на топло място за около час.

Вземете от този чай по една супена лъжица на гладно и преди лягане.
Ефектът от инфузията е невероятен! Благодарение на диуретичния и холеретичен ефект на напитката от тялото много бързо излизат всякакви ненужни течности. Кожата се стяга и изглежда по-млада. Много добро средство при целулит.

6. Чист айран или суроватка, препоръчани от руската диетоложка д-р Елена Малишева

напитки за отводняване

Кефир, айран или суроватка – каквото и да изберете, няма да сбъркате. тези напитки ускоряват обмяната на веществата в червата и възстановяват здравата микрофлора. Ако пиете айран 2 пъти на ден или поне един цял ден от седмицата да сте само на кефир, айран или суроватка, тялото ще се изчисти от всички излишества, включително и от вода. Чудесна идея е да се замени закуската с кисело мляко! Редовната употреба на тези продукти бързо ще вкара във форма стомашно-чревния тракт.

7. Кафе с лимон, защото е полезно, според една от най-известни диетоложки в света – Енджи Касабие

отводнителни напитки

Сложете шайба лимон в горещото кафе. Оставете да постои така, докато кафето изстине. Изкарайте, изстискайте сока и изяжте лимона. След това изпийте кафето без да слагате захар – само малко мед. Ако се заслушате, ще чуете черния дроб как ви благодари за този чуден еликсир, с който го почерпихте.

Тайната на вълшебното източване на течностите, след като пиете тази напитка, е в действието на лимона и лимоновата кора. Етеричните масла стимулират отделянето на излишната вода и натрупаните токсини от тялото. В допълнение, тази напитка има невероятно приятен вкус!

отводнителни напитки

Всички, изброени до тук, специалисти са на мнение, че трябва веднага да се преустанови употребата за захар в каквато и да е форма. Ако искате сладко, яжте мед!

Източник: berry-lady.ru

златно чудо N14
ЗЛАТНО ЧУДО за отслабване

ВОДОРАСЛИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

CLA - Капсули за отслабване
CLA – Капсули за отслабване – имат не само естетически, но и лечебен ефект!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *