Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Древна руска рецепта с дафинов лист и чесън прочиства дома и привлича късмета

Има много здравословни ползи от чесъна. Използването на дафинов лист за здравето също е доказано

дафинов лист

 

Оказа се, че има начин да използваме дафинов лист и чесън не само за здраве.

 

Повечето от вас навярно са чували за магичните сили на чесъна и дафиновия лист. Тези две дъхави и лековити подправки може, и се използват, за нуждите не само на физическото здраве.

Рецептата за отварата, която ви предлагаме днес, е руска, древна и доказано работеща и ефективна. Руските жени я ползват и до днес, познали изключителното ѝ действие от своите баби.

Магическите свойства на дафиновия лист са познати още от времето на древните гърци и римляни.

Една легенда разказва, че веднъж Аполон се влюбва в красивата нимфа Дафне. Тя не отговаря на неговите чувства, но богът на слънчева светлина продължава да я преследва. Дафне убеждава баща си да я превърне в лавров храст, за да сложи край и да избяга от упоритото му любовно преследване.

Дафиновият храст днес е любим на много хора. Смята се, че това растение у дома, то носи победа, щастие, пари и успех. Освен това, дафиновият лист не е просто вкусна подправка, а лекарство, което се справя лесно с много болестни състояния.

Дафинов лист се използва при диабет, артрит и ревматизъм. Той е полезен и при шипове, бронхит и хрема. Използва се като средство, което изчиства гъбичките. С отвара от дафинов лист се отслабва лесно и приятно. Дъхавите листенца са допустими за използване при чернодробни заболявания, подагра и болки в ушите.

След толкова много доказани ползи, нищо не пречи да опитате, и да привлечете в дома си благосъстоянието с помощта на тази древна руска рецепта!

Как да привлечем късмета и парите у дома с помощта на дафинов лист и чесън?

Необходими съставки:

  • 7 скилидки чесън
    7 дафинови листа
    1 литър минерална вода

Как се прави?

1. Вземете подходяща стъклена бутилка или буркан, излейте вътре минералната вода и добавете 7-те скилидки чесън. Докато изливате водата, наречете я по следния начин: „За всички рани на тялото и проблеми на душата помогни ми ти, водице-сестрице. Прогони лошото, донеси доброто. Думите ми са силни, думите ми са бързи, подобно на пълноводна река носят лошия късмет далеч от моя дом и привличат доброто.“

2. След това добавете във водата 7-те дафинови листа. Затворете капачката на бутилката или буркана.

3. Сложете буркана в някой от ъглите на къщата. Оттам той ще привлича добрия късмет и здравето за вас и вашето семейство.

Наблюдавайте водата. Ако започне да загнива или да се размътва – направете отварата отново. Старият буркан изпразнете далеч от дома. По възможност може да го изсипете в течаща вода.

Днешното технологично време не предполага да вярвате в подобни ритуали. Но, нищо не пречи да опитате. Едно е сигурно – добрата мисъл и силата на природата са отлична комбинация, от която трябва да се възползваме.

Източник: http://privorogi.ru

ти лайф капсули
ТИ ЛАЙФ (капсули) – при проблеми с щитовидната жлеза

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Древна руска рецепта с дафинов лист и чесън прочиства дома и привлича късмета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *