Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Внимание! Думи, които разболяват! По-добре никога не ги произнасяйте!

Всеки ден ние изговаряме повече от 8000 думи. Колко ли от нас се замислят, че има думи и фрази, които могат да променят коренно живота ни?

думи

Според източната медицина – всички мисли са материални. По тази логика, думите са нашите мисли, изречени на висок глас.

Мислите ни разболяват, думите ни нараняват – това е неоспорим факт. Както е факт и това, че мисълта може да ни излекува, а някои думи – да ни направят по-щастливи.

За да привлечем само положителна енергия в живота си, трябва да бъдем много внимателни по отношение на онова, което мислим и изговаряме. Затова трябва по-рядко, или по-скоро никога, да не произнасяме думи, които блокират енергийния ни поток. Ето някои често срещани думи, които привличат отрицателна енергия в живота ни, разболяват ни и ни правят нещастни, бедни и недоволни.

Силата на думите

1. Не!

Понякога е полезно да знаем и да можем да казваме „Не!“. Но, от друга страна – колкото по-малко отрицание има в живота ни, толкова ще сме по-добре.

2. Мразя

Омразата е разрушително чувство. Не трябва да казваме тази дума, дори и на шега. Ако някой или нещо много ви е обидил, наранил или подразнил, опитайте се да изразите чувствата си с други думи, различни от „мразя“.

3. Проклятие!

Тази дума е една от най-мощните в енергийния арсенал. Изричайки проклятие по адрес на някой друг човек, ние се обричаме на онова, което „пожелаваме“. Проклятието, както и благословията, са като бумеранг – те задължително се връщат към онзи, който ги изрича!

4. Проблем

Ужасна дума! Дума-паразит! Честата употреба на думата „проблем“ е като магнит – тя ще привлече в живота ни все повече и повече проблеми. Ако имате малки трудности в живота, не ги наричайте „проблем“. Защото, едно е да кажем „имам здравословен проблем“, друго е „здравословно неразположение“.

5. Бедност

Бедност е дума, която се отразява на формирането на нашите мисли. Не забравяйте, че богатите хора, които фиксират вниманието си върху просперитета, прекарват повече време да мислят как да спечелят още повече, а не колко са бедни. Опитайте възможно най-малко да използвате тази дума, за да не „изплашите“ успеха.

6. Смърт

Тази дума ни лишава от жизненост. За да се предотврати появата на проблеми, по-добре я изтрийте от речника си.

7. По дяволите!

 

Всеки ползва това словосъчетание най-малко веднъж на ден. „По дяволите!“ е магнит за лоша енергия. Не пращайте никой и нищо „по дяволите“, за да не отидете и вие там!

8. Никога

Всеки знае поговорката: „Никога не казвай никога“ Дори и в добрия смисъл не трябва да се използва тази дума. Когато човек казва „никога“, той се лишава от жизнена енергия и унищожава вътрешната хармония.

9. Лош късмет

Думата „късмет“ се превръща в пречка за положителната енергия в случаите, когато я използваме в словосъчетание с „лош“.

10. Уморен, умора

Може би наистина сме уморени, понякога, но не бива да се фиксираме прекалено върху това състояние. Често повтаряна, фразата „Уморен съм“, източва нашата жизнена енергия и е съвсем възможно да ни разболее.

11. Глупак

Тази дума изглежда много безвредни и дори закачлива… но това не съвсем така! Всяка обида, изречена без повод, ни обезценява.

12. Не мога да…

Отново частицата „не“, която влияе неблагоприятно върху силата на словото. Повтаряйки всеки път „не мога“, вие подсъзнателно се програмирате за провал. По-добре е да забравим за тази дума и често да казваме: „Ще опитам отново.“

13. Безнадеждно

Признайте си, че няма абсолютно безнадеждни ситуации. Може би точно в момента не сте намерили правилното решение. За да се избегне самоизпълнението на това словосъчетание, опитайте се да не използвате тази дума често.

Можем и трябва да внимаваме какво, как и на кого казваме. Не бива да забравяме, че емоционалното и физическо здраве са неразривно свързани.

Източник: fengshuy.info

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Внимание! Думи, които разболяват! По-добре никога не ги произнасяйте!

  1. hristo nedelchev каза:

    Logicheski neshtata sa opredelilimi i vuzmojno prilojimi ,no osnovno triabva da ima polojitelen zariad predvaritelno pojizneno spazvan kato ot detska vuzrast vaspitan s nujnoto kulturno naslednichesko zauchavane ot nai blizkite hora sled rajdaneto.Polojitelniat zariad razviva umstvenite raziasnenia i v psihologichen razum v posledstvie dava nadejda da ooredeliat razuma i predskazaniata za nastoiashteto i budeshteto kakto i burzinata na vremeto za davane opredelenie i ozenka za istinskoto razvitie i Blagotvornoto nadejdno mislene za budeshteto napred.Kogato chovek e jivial s intelegentni blizki i podurjal vruzka v edin Znachitelen period toi dobiva opit za razumni reshenia i nedopuska Znachitelni greshki v vsiako napravlenie.Kogato veche toi e sazdal v sebesi polojitelen zariad toi s deistviata si i s razuma si dava polojitelni proklamazii tezi hora koito sa znachitelno gramotni bivat negovi priateli i v prozes na Konsolidazia davat polojitelen efekt na budeshteto dokato jiveiat.Za davane prezenki otnosno rezultati za uspehi te Analizirat sustoianieto i davat tochen otgovor na Dopustimoto i vuzmojniat uspeh v zifrova forma po tozi nachin mogat da predskazvat i Tototo i lotariata ako imat dostatuchno vreme za razmisal i spokoistvie v rabotata si.Sazdadenite zvuzi koito opisvat imenata na predmetite i deistvashtite v minaloto i v momenta kompleksirani dumi s lichen vutreshen razum davat vuzmojnost za predskazanie i ozenki s tochno opredeliane na sluchvashtite se neshta i veroiatnostite v znachitelen rezultat.Po tozi nachi sa sazdadeni Azbukite Govorimite dumi kompleksirani s opredeleni zvuzi koito taka sazdadeni v lichen razmisal v opredelena stepen i vuzmojnost na lichnostite da budat realistichno misleshti hora .Poniakoga tezi hora sa neudobni za drugi s koeto se sazdava i politikatana interesite izobshto.Kogato chovek Izreche neshto koeto e svurzano s deistvitelnosta s suotvetni narechia i dumi toi v sebe si debiutira istinata ot koeto poluchava otveti i silni rezujtati…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *