Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Само за жени: Рецепта за вечна младост и красота, подсказана от учените!

„Красотата и здраве чрез орален секс!“ Да, правилно сте прочели! Звучи като лозунг от евтин филм за възрастни, но фактите говорят сами за себе

красота

Ползата от спермата за женското тяло е позната още от древността. Още от времето на Древния Рим тя се използва като средство за поддържане на младостта и красотата. В наши дни, благодарение на множество изследвания на свойствата на спермата, влиянието ѝ върху тялото на жената е добре известно. И най-вече – научно обосновано!

Любовта – тя е истинската гаранция за емоционалното и физическо здраве! Любовта ще ви помогне да запазите младостта! Това потвърждават и учените от австрийския град Херц. Изследванията, които те провеждат в шест различни европейски страни, са просто невероятни! Има ли полезни свойства спермата, и ако да – какви са те?

Спермидин – това вещество се намира в мъжката семенна течност в големи количества, и има способността да поправи повредените клетки в тялото. По този начин се забавя процеса на стареене. Освен това, дори състояния като тревожност и депресия, се повлияват добре от спермидина!

В един по-късен етап и редовна употреба това вещество може да предотврати появата на болести като Алцхаймер и болестта на Паркинсон! Спермидинът също така се намира в храни като соя, грейпфрут и покълнала пшеница. Но в храната неговата концентрация е много по-малка.

Много жени се чудят дали да стигат до края при оралната любов. Последните изследвания са желязно доказателство в полза на спермидина.

 

В края на април Science Daily публикува статия, в която се казва, че храните, богати на спермидин, успешно може да се ползват за превенция на рак на черния дроб.

За по-консервативните дами ще цитираме една добра новина. Проведената наскоро Австралийска конференция по биология на застаряването в Сидни излезе със становището, че гръцката версия на средиземноморската диета е гаранция на дълголетието, именно заради храните, богати на спермидин. Ново откритие, базирано на мета-анализ, доказва че наситените мазнини в средиземноморската диета, в комбинация със спермидин от някои цитруси, като грейпфрута, не запушват артериите и не са свързани с коронарната болест на сърцето.

Поради тази причина, съвсем скоро предстои да бъдат разработени и пуснати на пазара лекарства и хранителни добавки, на базата на спермидина.

Излишно е да се заблуждаваме – сексът има доказано сериозни ползи за здравето. Например, сексуалната активност след 50-годишна възраст, може да ви помогне да живеете по-дълго.

Според едно проучване, проведено в Държавния университет в Ню Йорк, спермата е естествен антидепресант

Да, знаем че креватната гимнастика често ни кара да се усмихваме, но „тези данни са в съответствие с възможността спермата да противодейства на депресивните симптоми и доказателства, които показват, че влагалището абсорбира редица компоненти на спермата, които могат да бъдат открити в кръвта в рамките на няколко часа след приложението.“

Една чаена лъжичка сперма съдържа над 200 протеина и няколко полезни витамини и минерали, включително витамин С, калций, хлор, лимонена киселина, фруктоза, млечна киселина, магнезий, азот, фосфор, калий, натрий, витамин В12 и цинк. Докато количествата на всеки витамин варират според възрастта и относителното здраве на мъжa, обикновено има значително количество цинк (около 3%). Микроелементът цинк е антиоксидант, който помага да се забави процесът на стареене. Така че освен упражненията, сексът (оралната любов, за да сме по-конкретни) също дава здравословна доза от нещо добро.

Разбира се, дилемата „да плюя или да гълтам“ ще продължи да съществува. Но малко научни доказателства винаги са от полза…

Източник: news-medical.net

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *