Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Красота, неподвластна на времето: 85-годишната Кармен споделя тайните на дълголетието!

Кармен Дел’Орефис – легенда от света на модата и фантастична жена. Една от малкото, чиято биография очарова, вдъхновява и учудва

 

Кармен Дел’Орефис е на 85 години и не мисли да се пенсионира. Тази невероятна дама все още грациозно дефилира по модните подиуми, без да се съобразява със сивата коса и бръчките под очите.

Каква е тайната на Кармен? Защо, и на тази достолепна възраст, тя продължава да изглежда все така зашеметяващо, както преди половин век?

Кармен Дел’Орефис влезе в Книгата на рекордите на Гинес като моделът с най-дългата кариера. И все пак, не можем да кажем, че тази жена е баба… Какво мислите вие, докато разглеждате снимките на Кармен? Абсолютен възторг предизвиква тази харизматична жена, нали?

Нейната кариера започва по време на Втората световна война. На 14-годишна възраст тя позира за корицата на Vogue и оттогава не може да си представи живота без да работи като модел.

Повечето жени се опитват да скрият следите на времето. Но, Кармен вижда от това само ползи. Тя не крие сивата си коса, ни то бръчките. Все пак – няма нищо по-красиво от естествената красота!

Скандалната красота на Кармен е вдъхновявала дори самият Салвадор Дали. В продължение на няколко години тя е била негова муза.

И така – каква е тайната? Класическата красота изисква класическа грижа – спорт, предостатъчно сън и пестеливо хранене.

Ето какво казва госпожа Дел’Орефис: „Ние режисираме собствения си живот! През годините осъзнах, че имам много по-голяма нужда от приятни преживявания, отколкото от храна. Колкото по-рано осъзнаете, че трябва да живеете „извън времето“, толкова по-рано времето ще започне да работи във ваша полза. Годините не ми тежат, не защото съм живяла добре, а защото ги изживях с лекота.“

Кармен Дел’Орефис e автор на книгата „Да бъдем красиви: тайните и триковете, които съм научилa за 40 години работа като модел“

Кармен е имала трима съпрузи. Преди време тя получи предложение за брак от телевизионния водещ Дейвид Сускинд, но малко след това той почина от сърдечен удар. И така, вече почти три десетилетия Кармен е сама. Но не и самотна…

Преди да отпразнува 85-годишния си юбилей красавица даде интервю за популярното списание New You, където споделя отношението си към секса. „Е, аз все още живея пълноценен сексуален живот. Защо трябва да се откажа от него? Знам как да си угодя. Романтична любов? Не ми е достатъчно само това! И по отношение на секса, както и по отношение на храната, аз предпочитам качеството вместо количеството.“

Кармен казва още: „Животът ме иска! Дори и да умра, ще умра с обувки на висок ток и страстно червени устни!“

Тази невероятна дама за пореден път доказва, че можем да остаряваме красиво, стига да положим някакви усилия. И още – красотата, здравето и вечната младост идват отвътре навън.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *