Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 магически точки на тялото, който насърчават загуба на тегло /техника за отслабване на Памела Мало/

Всеки иска бърза загуба на тегло! Едва ли има жена, която да не е била на диета поне веднъж през който и да е сезон

загуба на тегло

За качествената загуба на тегло не е достатъчно само да ограничим яденето. Има един приятен и много ефективен метод, с помощта на който може отново да бъдете стройни и здрави.

Какво ли не правим, за да се коригираме фигурата си! Спазваме строги диети и правим сложни упражнения. Не след дълго се отказваме, и свалените килограми се връщат отново. Спорт в умерени количества и колкото се може по-малко вредни продукти – това е цялата тайна на добрата фигура. И малко самостоятелен масаж, за да се заредим с добро настроение!

Памела Мало

Памела Мало съчетава в обученията си в диететика, китайска медицина и йога. Любовта й към движението ѝ помага да създаде свой собствен подход към правилното хранене. Днес Памела ни разкрива 5 магически точки, чиято стимулация ще ни помогне да отслабнем без стрес. И без да напълнеем отново.

Всъщност, това са много активни точки, стимулирането на които допринася за ускоряване на метаболизма и намаляване на апетита.

Акупресурата или наречена още точков масаж, е древна китайска практика, която в момента е достъпна за всички. Това е лесен и приятен начин за борба със затлъстяването. Този метод помага безопасно да отслабнем и да се чувстваме освежени.

1. Точка Дси-Дуан

Една от основните точки за подтискане на апетита. Тя се намира в центъра между горната устна и носа. Масажирайте я няколко минути, особено когато се появи желание да изядете нещо сладко, защото сте стресирани.

2. Точка на апетита

Общо около 200 биологично активни точки за стимулация има върху ушите. Всяка една от тях подобрява ефективността на всички органи и ускорява метаболизма. На ушната раковина, в средата на трагуса, се намира известната точка на апетита. Стимулирайте я възможно най-често!

3. Точка Чу-Чи

Свийте лактите и открийте точката, която се намира в меката част, успоредно на лакътната кост. Ежедневната стимулация на точката Чу-Чи подобрява функцията на червата.

4. Точка Цзу-сан-ли

Голяма част от точките за отслабване се намират върху краката. Сред тях е и Цзу-сан-ли, или наречена още „точка на дълголетието“. Тя може да се открие в малката ниша под коляното. Смята се, че въздействието върху нея ни помага да загубим до 500 грама на ден.

5. Точка Лоу-гу

Намира се над вътрешната страна на глезена (изпъкналата кост) на 5 см. В допълнение, освен за отслабване, лекият масаж на тази точка е полезен и при изтръпване на ръцете и краката, както и при дискомфорт в сърдечната област.

Не се увличайте в честа стимулация на тези точки. Памела Мало съветва да се прави точков масаж веднъж на ден. Добре е да не пропускате ден, в който да се погрижите за здравето си по този ефективен и екзотичен начин. Но, ако все пак усетите някакъв дискомфорт по време на стимулацията – преустановете точковия масаж веднага.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “5 магически точки на тялото, който насърчават загуба на тегло /техника за отслабване на Памела Мало/

  1. Lyubov каза:

    Няма нищо лошо да се опита.
    Така и чрез мисълта, че може да има ефект, може да се получи намаляване на някой грам от теглото ни!
    Благодаря ви!

  2. Стефан Дилов каза:

    Пълни глупости са това.
    Това са точки – енергиини центрове, но са за съвсем друго нещо.
    НИЩО ОБЩО С ОТСЛАБВАНЕ, НИЩО! 😂😂😂😡😡😡

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *