Вино и бял имел срещу стерелитет

В 1, 5 литра вино се варят шепа плодове на бял имел, 15 минути. От течността се пие 3 пъти на ден по 50 г.

Чаена лъжичка канела на прах или 3 пръчици и една малка лъжичка анасон се варят в 1 литър вода докато остане на половина. Изпива се на 3 пъти преди хранене. 4 дни преди и 4 дни след менструация не се пие.

Един мл. течен ихтиол се смесва с 100 мл зехтин в бутилка. Разклаща се добре и с тази течност се напоява тампон от памук, обвит в марля, вързана с конец. Слага се на дълбоко в влагалището за 3 часа през деня а вечер се прави промивка, като се редува 1 вечер с воден разтвор на сода бикарбонат, втора с отвара от лайка, 3 с воден разтвор на хума и така 30 дни.

Всяка вечер двамата съпрузи вземат по 1 лъжица от следната смес: 1 чаена лъжица канела, 300 г ракия, зехтин, захар, 10 г черен пипер, дъвка от аптеката и счукани карамфилчета.

Да се изследват двамата съпрузи за хламидии и ако имат да се излекуват.

В 3 поредни дни от седмицата, започващи с буква “с” сряда, събота, сряда, сутрин половин час преди ставане, двамата съпрузи изяждат само зародиша на по 1 яйце (взето от двор с кокошки и петли, тоест оплодено)

Три пъти дневно да се ядат корени от салеп.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *