Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билки, хомеопатия и ароматерапия при бременност

Нормално е да изпитате известен лек дискомфорт по време на бременност, но е най-добре да избягвате да пиете лекарства, освен ако те не са предписани от лекар.

Нежни билки при бременност
Нежни билки при бременност

Алтернативните лекарства могат да са полезни, но някои от тях са вредни по време на бременността. Винаги се консултирайте с квалифициран терапевт, преди да предприемете каквото и да е лечение.

ГАДЕНЕ СУТРИН

Гаденето сутрин е само напъни или действително повръщане, макар че може да става по всяко време на денонощието. Смята се, че е причинено от увеличаването на хормоналните равнища в началото на бременността.

Лечение

Диета и хранене. Яжте често и малко храна, която е богата на въглехидрати; избягвайте мазните, висококалорични или силно подправени храни. Пийте много течности. Опитният диетолог може да ви предложи добавки: 500 мг магнезий и 100 мг витамин В6 дневно.

Билкова медицина

Опитайте чай от лайка, от мента или запарка от пресен джинджифил.

Хомеопатия. Nux vomica, Pulsatilla u Ipecacuanhaса полезни лекарства.

Ароматерапия. Поставете една или две капки лимоново масло за изпаряване чрез нагряване в стаята, където спите.

БОЛЕЗНЕНИ ГЪРДИ

Един от първите признаци на бременността са болезнените гърди, тъй като те започват да се уголемяват, подготвяйки се за кърменето на бебето.

Лечение

Носете удобен сутиен през бременността, за да подкрепяте гърдите.

Хомеопатия. Conium и Bryonia могат да облекчат болките. Напуканите зърна реагират на Castor equi.

Ароматерапия. Добавете две капки лавандулово масло или масло от здравец в топлата вана. Оставете водата да покрие гърдите ви или сложете мокър компрес върху тях.

КИСЕЛИНИ В СТОМАХА

Този проблем е причинен от киселината в стомаха и често се преживява през последните месеци от бременността. Създава усещане за остро па­рене в гръдния кош.

Лечение

Диета и хранене. Яжте малко и редовно пълноценни храни с умерени количества протеин. Намалете мазните и подправените храни и избягвайте чая, кафето и алкохола. Млечна напитка преди лягане също може да помогне.

Билкова медицина. Чай от брястолистно орехче и запарки от бяла ружа успокояват покритието на стомаха.

Препоръчваме натурален продукт – Таблетки за киселини. За повече подробности последвайте линка.

Ароматерапия. Прибавете 2 капки масло от сандалово дърво в 2,5 чаени лъжици неутрално масло и масажирайте слънчевия сплит.

Продуктът НОВ ЖИВОТ NEW LIFE е иновативна хранителна добавка представляваща ефективна комбинация от билки съдържащи фитоестрогени, които допринасят за нормалното функциониране на репродуктивната система. Съдържа: Витекс плод, женско биле корен, гръмотрън корен, клинавиче стрък, ветрогон стрък, маточина лист, малина лист. Без консерванти, оцветители и захар!

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *