Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Само 1 чаша от тази напитка на ден ще ви помогне да изчистите холестеролните плаки!

Холестетолните плаки се натрупват не само заради неправилна диета и прекаляване с вредни храни. Стресът също е причина за повишаване на холестерола

холестеролните плаки

Днес ви предлагаме една невероятно свежа, вкусна, лесна и много ефективна рецепта за почистване на холестеролните плаки. Комбинацията от зеленчуци и билки е на световно известната Джил Джонсън. Джил Джонсън е натуропат, автор и водещ на няколко предавания. Нейната система за дихателни упражнения Оксисайз се прилага с успех при заболявания на сърцето, черния дроб и храносмилателната система. За Оксисайз ще ви разкажем подробно в няколко поредни статии.

Джил Джонсън
Джил Джонсън

Смъртността в резултат на инфаркти и инсулти надвишава смъртността от всякакви други заболявания. Ето защо е важно да се обърне специално внимание на състоянието на сърдечно-съдовата система.

Здравите кръвоносни съдове са ключов момент при превенцията на атеросклероза, инфаркт, хипертония и инсулт. С течение на времето, вътрешните стени на кръвоносни съдове натрупват холестерол и излишните соли, които пречат на нормалното протичане на кръвта и хранителните вещества, необходими за здравето на тъканите и клетките в човешкия организъм.

Имайте предвид, че в началните етапи атеросклерозата се случва почти безсимптомно. Характерни са усещания като обща слабост, виене на свят и периодично изтръпване на крайник. За предотвратяване на тази коварна болест се препоръчва за почистване на съдове, най-малко веднъж годишно.

Как да прочистим естествено кръвоносните съдове от холестеролните плаки?

Необходими продукти:

2 стъбла от целина
1 връзка магданоз
2 скидки чесън
200 мл прясно изцеден доматен сок
половин чаена лъжичка смлян корен от джинджифил
50 мл лимонов сок
1/4 чаена лъжичка куркума
1/4 чаена лъжичка смлян черен пипер

Всичко, без доматения сок, се смила на блендер. Прибавете към получената смес готовия доматен сок, овкусете с черния пипер и лимоновия сок.

Как се приема лечебната смес за прочистване на холестеролните плаки?

Пийте po една чаша от това смути между основните хранения за една седмица. Ежедневната доза не бива да превишава 3 чаши.

Поддържането на кръвоносните съдове е ключът към правилното функциониране на кръвоносната система и сърцето. Това гарантира и добра функция на мозъка. Преразгледайте диета, намалете количеството на пържената храна и сладкишите. Възползвайте се също така от естествените средства за подобряване на циркулацията на кръвта, за да се намали рискът от сърдечна недостатъчност.

Желаем ви здраве и дълголетие!

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *