ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Втрийте я в някой белег или бръчки, и те бързо ще изчезнат!

Белег, който ни се иска да изчезне, издайнически бръчки, старчески петна – всеки има някакъв недостатък, от който иска да се отърве

белег

За да придадете на лицето си онзи безупречен вид, за който само сте мечтали, ще ви помогне една маска за лице. Рецептата е отпреди 30-а години. Маската е прилагана от дългогодишна софийска козметичка, която малко след демокрацията емигрирала в Канада. Lekuva.net я публикува с любезното разрешение на нейната дъщеря.

Маската се нарича „Нектар на боговете“. И това не е случайно, тъй като тя се състои от наистина мощни и чудодейни съставки! Не е сложно да си набавите съставките. Приготвянето на маската е малко по-трудно, но така изглежда само на пръв поглед. Практиката ще ви научи с времето да приготвяте тази маска за броени минути.

Маска против бръчки, белези и старчески петна

Първият компонент е мед. Сладкият нектар, естествено произведен от пчелите, е безотказен природен антибиотик. Той дезинфекцира кожата и ускорява процеса на зарастване на възпалението. Медът е много ефективен при кожни проблеми. Ето защо той е основна съставка при една голяма част от маските за лице. Лимонът е не по-малко полезен от меда. В този случай, той ще помогне за избелване на петната или белезите.

В маската е включена и ароматната канела. Тя намалява риска от заболявания, причинени от бактерии. Канелата има противогъбични, противовирусни и антимикробни свойства. И щипка индийски орехче. Този забележителен продукт може да помогне при акне и може лесно да се справи с почти всеки обрив по лицето.

Ето и точната рецепта за маската, която бързо заличава белези и бръчки, чисти старчески петна и пъпки

1 ч.л. мед
1 ч.л.. лимонов сок
1/2 ч.л. канела
1/2 ч.л. индийско орехче

Подготовка

Смесете всички съставки заедно, докато се получи гладка каша. Ако случайно стане прекалено гъста, може да я разредите с малко минерална вода. При положение, че кожата ви е много суха или прекалено чувствителна, не добавяйте лимоновия сок.

Приложение

Нанесете маската на лицето, като избягвате очите и устните. Оставете за 30 минути. Ако в началото чувствате парене, не дръжте маската повече от 10 минути върху лицето. Изплакнете внимателно с топла вода.

След процедурата се прилага овлажнител за лице. Също така, маската може да се използва като мехлем, ако я направите по-гъста. С него може да натривате стрии и други белези. Не се притеснявайте, ако чувствате изтръпване – това означава, че маската работи!

По този начин, маската „Нектар на боговете“ ще ви помогне да се отървете от стрии, бръчки и белези от акне. След второто прилагане ще може да се насладите на резултата! Опитайте и ще разберете, че тази рецепта наистина си струва.

крем против петна
Немски крем №1 против петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *