ХЕЛКОР – вече официално в България!

Термогеникът ХЕЛКОР (HELLCORE) е на родния пазар сравнително отскоро, но положителните отзиви за действието му вече са факт. След Испания, където добавката отдавна е хит, и ние сме готови да оценим качествата му по достойнство. Ето защо:

ХЕЛКОР е натурален продукт с балансиран състав, който не променя химията на жизнените процеси – а само катализира по-бързото им случване. Ускореният метаболизъм означава освобождаване на големи обеми енергия, а това изключва отлагането на мазнини. Нещо повече, при програми за редукция на теглото започват да се топят старите мастни депа и организмът се очиства от токсини и шлаки.

Хелкор
ХЕЛКОР е натурален продукт с балансиран състав

Съставките на тази добавка са съчетани така, че всяка действа според спецификата си, а хармонично съчетани – усилват положителните си ефекти. Един от тях е поддържането на усещане за ситост, което пък позволява успешен контрол върху апетита. При точно спазване на препоръките за прием и при съчетаването на ХЕЛКОР с балансирано хранене и подходяща физическа активност, желаното отслабване се случва без вреда за здравето.

Какво точно съдържа ХЕЛКОР и на кои компоненти дължим тези ефекти? Продуктът е съставен от стандартизирани екстракти – зелено кафе, гуарана, какао, йерба мате, колеус форсоклий, бяла върба, черен пипер.

Компонентите гуарана и зелено кафе са основните ускорители на метаболизма: започват да действат веднага след приема на продукта и създават усещане за прилив на енергия. Това усещане ще ви накара да действате енергично във всяко занимание; по-енергично и с висока скорост ще протичат и жизнените ви процеси – затова под въздействието на продукта базалната температура се повишава. От какаото също ще се чувствате работоспособни и издръжливи; тази съставка е важна и за психическата устойчивост и добрата концентрация поради ролята й да усилва продукцията на серотонин.

Важните моменти в синергичното действие на продукта са поне два: намаляването на теглото става не за сметка на изхвърлени течности, а на изгорени мазнини. Второ – консумирате по-малко храна от обичайното, защото не чувствате потребност да поемате обичайните големи количества, както и да похапвате постоянно каквото ви е пред очите.

Схемата на прием при ХЕЛКОР е лесна за изпълнение: по една капсула сутрин и на обяд, 30 минути преди хранене, с по чаша вода. Не вземайте продукта вечер – заради тонизиращия ефект няма да можете да заспите.

И последен въпрос: откъде да си вземем ХЕЛКОР? Вече го има в много аптеки. Може да се поръча и онлайн – потърсете подробности във Facebook или в сайта Витаголд. Цената е около 30 лева за опаковка от 30 капсули – достатъчни за две седмици.

Телефон за информация:0886736363. Телефон за поръчки на Хелкор:0877495856.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 4 до “ХЕЛКОР – вече официално в България!

 1. Изабела каза:

  Препоръча ми ги моя приятелка, използвам таблетките от около месец и съм много доволна от ефекта! Усещам положителна промяна в метаболизма ми ,горещо ги препоръчвам !!!

 2. Весела каза:

  Използвам продукта вече месец и съм изключително доволна от постигнатите до момента резултати!Чувствам се страхотно, метаболизмът ми се засили и усещам как свалям без усилия !
  Горещо го препоръчвам на всеки , който води борба с килограмите !

 3. Ана каза:

  Използвам го.Има резултат и съм много,много доволна.Няма нужда от съмнения аз го пия от около месец и виждам промяната.Препоръчвам го!!!!!

 4. Катрин каза:

  Приятно съм изненадана от ефекта на този продукт! Разбрах за него от приятелка, която също го ползва. Пия капсулите вече почти месец и съм много доволна! Има видими резултати и се чувствам страхотно! Горещо препоръчвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *