Спечелете 1000 лв и се сдобийте с перфектна фигура!

Скъпи приятели, с удоволствие ви съобщаваме страхотната новина, че ХЕЛКОР раздава големи награди! Както вече ви съобщихме, хранителна добавка №1 в Испания за отслабване вече е и в България!

От днес 22 март 2017 г. до 17 часа на 31 май 2017 г. всеки един от вас има уникалната възможност да се включи в нашата интересна игра! На 1 юни можете да грабнете една от нашите награди, а дотогава да изваете перфектна фигура!

Какви са наградите?

Голямата награда със сигурност ще ви впечатли – 1000 лева! И това не е всичко – имаме още две парични награди – съответно по 500 и 100 лева. А всяка седмица 30 от вас ще получат по 1 безплатна опаковка ХЕЛКОР!

Хелкор игра
Спечелете 1000 лева с ХЕЛКОР

Какво трябва да направите, за да спечелите парична награда?

  1. Харесайте нашата страницата във Фейсбук, ако все още не сте го направили.
  2. Споделете тази публикация публично на стената си в социалната мрежа.
  3. Изпратете ни ваша снимка с ХЕЛКОР на e-mail hellcore@mail.bg. Не забравяйте да напишете имената си и от колко време приемате добавката.

Какво трябва да направите, за да спечелите безплатна опаковка ХЕЛКОР?

ХЕЛКОР може да бъде поръчан от ТУК или да го потърсите в аптеките.

Големите победители ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 1 юни 2017 година. За безплатните опаковки ХЕЛКОР тегленето е в началото на всяка седмица. Наградите ще бъдат доставени напълно безплатно с куриер.

ВАЖНО!!!

За да можем да отчетем участието ви за паричните награди, трябва да изпълните и 3-те условия!

Участвайте и може би вие ще сте един от късметлиите! Сдобийте се с перфектна фигура, благодарение на ХЕЛКОР и спечелете големи награди! Всичко е във вашите ръце! Успех!

Играта се организира и провежда от СНБА ЕООД, регистриран в Търговския Регистър при Агенция по вписвянията под ЕИК : ‎‎130590807. Адрес за кореспонденция: гр. София, ул. Пиротска 151

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *