Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Невероятно, но факт: смес за греяно вино в борбата срещу акарите!

Акарите с право могат да бъдат наречени постоянна и невидима заплаха за здравето. Тяхното присъствие не е видимо, но е осезаемо

акарите

Акарите са една от най-честите причини за влошаване на някои кожни заболявания и алергии. Всички знаем къде се намират те – там, където прекарва една немалка част от живота си. Леглото и постелките, които ползваме, са любимо местообитание на акарите.

Без значение колко често сменяте чаршафи, одеяла и възглавници, има едно нещо, което остава непроменено – това е чистотата на матрака. Матракът на леглото е пълен бактерии и акари, които вредят на здравето. Те са причина за различни алергии и инфекции!

Скрити в спалното бельо или в матрака, акарите се хранят с мъртвите кожни частици, които падат от всеки от човек. Ако към тези мъртви кожни частици прибавим и малко влага, това ще е любимото им място за пребиваване. Въпреки това, само едно просто действия ще ви помогне да почистите матрака и да унищожите тази невидима заплаха за здравето! Направете го възможно най-скоро!

Как да се отървете от акарите в легло?

Акарите често са причина за алергии, кожни обриви и атака на астматична кашлица. Някои от тях са малки паякообразни видове, които могат да живеят в човешката кожа, причинявайки демодекоза. Това заболяване е много трудно за лечение. Човешката кожа, която е заразена с демодекоза, е червена, люспеста, с обриви. Понякога демодекоза предизвиква и възпаление на клепачите.

Средство-помощник в борбата срещу акарите, които живеят в матрака, е сравнително достъпно и лесно да се направи. Всяка една от съставките, които са ви необходими, за да го направите, може лесно да откриете на щанда с подправки.

Рецепта за изчистване на акарите

Необходими съставки:

– анасон
– копър
– мащерка
– лавандула

Подготовка:

1. Всички съставки в равни пропорции се счукват, докато не станат на прах.

2. Така получената смес се разсипва върху матрака.

3. Оставете да действа в продължение на два часа.

4. Почистете след това с прахосмукачка.

5. Повторете процедурата два пъти седмично.

С помощта на тези популярни подправки и спазването на 5-те стъпки всички видове микроорганизми се отстраняват с лекота. И не забравяйте, здравето ви може да зависи от чистотата на вашия матрак. Не бъдете мързеливи! Прилагайте този ефективен метод поне веднъж в месеца. Също така, за да се поддържа хигиената на леглото, сменяйте чаршафите най-малко веднъж седмично, редовно проветрявайте помещението и минавайте с прахосмукачка стаята и самото легло.

Този надежден метод може да спечели битката с акарите във вашето легло . Запазете вашето здраве и спокоен сън.

След като прочистите леглото по този начин, стаята ще се изпълни с магичен и чист аромат.

Източник: antivrediteli.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *