Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Знаете ли, че захарта и полуфабрикатите отслабват имунната система

Изследванията показват, че чрез цялостна система от химичени процеси захарта и полу­фабрикатите отслабват имунната система. Съществува директна връзка между количе­ството на тези храни и здравето. Явно храни като бонбоните, бисквитите, сладоледът, чипсът и зазираните напитки са най-вредни и трябва да бъдат избягвани. Още по-вредни обаче са храните, за които мислим, че са полезни, но всъщност имат високо съдържа­ние на захар и много рафинирани съставки: йогурт и напитките на млечна основа, пове­чето тестени закуски, соковете, близалките, „здравословните“ бисквити. Рекламирани като здравословни, те не са по-добри от явно вредните.

Затова си заслужава да се стараем да ги избягваме през зимния сезон и да ги държим далеч от децата. Добре е да четем етикетите със съдържанието на хранителните продукти и да сме особено бдителни за царевичен сироп, високофруктозен сироп от царевица, сироп от черен ориз, фруктоза, ечемичен малц и най-вече захар.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *