ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Утринна ерекция: важна информация, която мъжете трябва да знаят!

Утринна ерекция – това е един нормален физиологичен феномен. По време на съня се активира мозъчен център, който контролира рефлекса на ерекцията

Случващата се утринна ерекция няма нищо общо с онова, което мъжете сънуват. Ерекцията е факт заради пикочния мехур, който се е изпълнил през нощта.

Всеки знае, че е добре да се обърне повече внимание на превенцията, отколкото на лечението. Не са никак малко случаите, в които трябва да благодарим на профилактиката. Това е истината на живота и най-краткия път към доброто здраве.

Надяваме се, че тази статия ще ви помогне да научите повече за здравето на мъжете. Ще е добре ако тя ви е накарала да се погрижите за себе си навреме, ако сте имали достатъчно късмет да се родите мъж. А ако принадлежите към нежния пол, е добре да знаете малко повече за здравето на вашия любим, за да може да му помогнете навреме.

Ерекцията е нещо нормално… и желано, в някои ситуации. Казват, че дори бебетата, ако са момченца, получават ерекция още в утробата на майката. Тревожна е липсата на утринната ерекция, и за нея ще поговорим сега.

Утринна ерекция

За да се диагностицират проблеми с ерекцията, и възможна сексуална дисфункция, лекарите използват един прост, но хитър трик. През нощта на стратегическо място се поставя един много тънък хартиен пръстен, чиято цялост се проверява на сутринта.

Здравият хартиен пръстен говори за слаби ерекции през нощта и в предутринните часа. Най-вероятно, сексуалната функция не е съвсем в ред.

Следващите причини трябва да ги прочетете, запомните и анализирате много внимателно. Ако изведнъж сутрешната ерекция е изчезнала, и не се появява за един доста дълъг период от време, значи нещо не е наред. Загуба на еректилна функция е възможно дори да бъде свързана със сърдечна недостатъчност. Ето защо е добре да обърнете внимание на тези причини.

Причини за липсваща утринна ерекция

1. Хипертония и временно повишаване на кръвното налягане, в резултат на различни фактори

2. Захарен диабет

3. Хормонален дисбаланс

4. Сърдечна недостатъчност

5. Алкохолизъм и тютюнопушене

6. Постоянно физическо или умствено натоварване

7. Депресия и тежък стрес

8. Злоупотреба с антидепресанти, транквиланти, диуретици

9. Заседнал начин на живот и нездравословни хранителни навици

Ако утринната ерекция липсва в продължение на месец и повече, това може да означава наличие на полово предавани болести, простатит, еректилна дисфункция. Моля, внимавайте за здравето си и взимайте мерки навреме, за да се предотвратят някои ужасни последици!

Какво трябва да се направи, ако е налице ясно доловимо разстройство на еректилната функция? Има само един-единствен съвет – не купувайте продукти, които повишават потентността. Тези лекарства могат да причинят сериозни щети на здравето на мъжете. Те са скъпи, а някои от тях и доказано токсични. Това може да доведе до неправилно функциониране на вътрешните органи в дългосрочен план.

Ако сте под 50 години и имате дългосрочни проблеми с ерекцията, най-добре е да отидете на лекар. Специалистите ще диагностицират проблема и ще назначат адекватно лечение.

Отделно от това, за пълноценен сексуален живот трябва да спи редовно, да се яде здравословна храна и да се практикува някакъв спорт. Осигурете си спокойствие, подходяща храна и време за любим спорт. Открийте човека, който ви пасва най-добре физиологично и емоционално. Това е най-добрата превенция на еректилните проблеми! И мъжете, и жените стават импотентни, когато започнат да преяждат, да злоупотребяват с лекарства и алкохол и да се тревожат за глупости.

Източник: nebolet.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *