ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Груба кожа на петите? Това средство е по-добро от пемза и дори от електрическа пила

Груба кожа на петите – проблем, който е измъчва не само мъжете, но и много жени. Причината за този дефект може да бъде гъбична болест или липса на витамини

груба кожа на петите

Груба кожа на петите е проблем, който може да бъде причинен от неудобни обувки, както и от смущения на ендокринната система.

Ако проблемът с напуканата кожа на петите ви преследва в продължение на дълъг период от време, е необходимо да се консултирате с лекар.

Ние ще ви помогнем да се отървете от този недостатък с помощта на маска, която е популярна още от 60-те години на 20-ти век. Приготвя се лесно, не струва скъпо, а времето е доказало, че е и много ефикасна.

Маска за груба кожа на петите – изчиства, заглажда и подхранва

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

  • 1 жълтък
    1 ч.л. лимонов сок
    1 ч.л. зехтин

Смесете в малка купа на жълтъка, лимоновия сок и зехтина, за да се получи хомогенна маса с консистенция подходяща за прилагане. Нанесете маската върху грубата кожа на краката и увийте с марля или подходящ памучен плат. Оставете маската да започне да действа в продължение на 20-30 минути, след това отмийте с топла вода. В края на процедурата нанесете овлажняващ крем върху проблемните зони.

С цел постигане на гладка и здрава кожа, прилагането на тази маска ще ви отнеме най-малко 1 месец, но резултатът си заслужава! Маската се прави три пъти в седмицата. Скоро ще забравите какво е това груба кожа на петите.

За още по-експресно действие може да третирате петите със смесени в равни части масло от невен и течен витамин А.

Не забравяйте, че най-добре е да мажете петите с тази смес вечер и по възможност да преспите с нея. За целта ползвайте найлон и памучен чорап, който да обуете отгоре. За разлика от маската с жълтъка не е задължително да изплаквате сместа от витамин А и масло от невен.

Източник: narodnayamedicina.com

Крем за пети
Крем за пети, ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *