ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ДОРМИПЛАНТ / DORMIPLANT

Съдържа сухи екстракти от валериана – корен, и маточина – листа, както и микрокристална целулоза, кросповидон, магнезиев стеарат, хидрогенирано рициново масло, захароза, колоиден силициев диоксид, талк, хипромелоза, стеаринова киселина, ванилин, захарин натрий, симетикон, метилцелулоза, сорбинова киселина, оцветители

Предназначение

дормиплантДОРМИПЛАНТ е продукт на растителна основа, предназначен за подобряване качеството на съня. Съдейства за преодоляването на стрес и нервни напрежения, водещи до тревожност и безсъние.

Как се приема

Въпреки че е достъпен без рецепта, продуктът е добре да се приема след консултация с лекар.

Стандартната доза за деца над 6 години и възрастни е 1-2 таблетки два пъти дневно, сутрин и вечер. Таблетките се поглъщат цели, с достатъчно вода, без връзка с храненията.

Натуралният продукт ДОРМИПЛАНТ се възприема добре и има положителен ефект върху качеството и пълноценността на съня. Може да се приема продължително време, като не се превишава препоръчаната дневна доза.

Ако след двуседмичен прием няма никаква промяна в състоянието на пациента, трябва да се направи консултация със специалист за корекция на лечението.

При неволно предозиране не се очакват сериозни смущения. Ако по някаква причина пациентът погълне по-голямо количество таблетки – над 20, валериановият компонент може да причини някои странични ефекти като тремор, разширени зеници и зрителни проблеми, стягане в гръдния кош, коремни крампи, умора. Симптоматиката изисква консултация с лекар.

При пропуснат прием не се компенсира с последваща двойна доза.

Възможни странични ефекти

Приемът на ДОРМИПЛАНТ може да причини алергични реакции при непоносимост към валериана и маточина, както и към някое от помощните вещества.

Има информация за дискомфорт и раздразнения в стомашно-чревния тракт. При непоносимост към захари са възможни смущения от преходен тип; те изчезват при преустановяване приема на ДОРМИПЛАНТ.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ДОРМИПЛАНТ не се употребява при алергия към мащерка и/или валериана, както и към други съставки на продукта.

Бременни и кърмачки се консултират с лекар преди евентуален прием на ДОРМИПЛАНТ.

Продуктът не се дава на деца под 6-годишна възраст.

При шофиране и работа с тежки машини се изчаква около 2 часа след приема на ДОРМИПЛАНТ, тъй като действието му може да причини забавени реакции, влошена концентрация.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с негативен за здравето на потребителя ефект.

________

Усреднена цена в аптеките – 12 лв за опаковка от 50 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “ДОРМИПЛАНТ / DORMIPLANT

  1. СОНЯ каза:

    Искам да попитам дормиплант ли е по-добре да се приема или Релакса за нервната система на херба медика!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *