ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кисело мляко и червено цвекло – най-добрият начин за сезонно вталяване, според руската диетоложка Маргарита Королева

Диетолог, лекар и кандидат на медицинските науки Маргарита Королева е помогнала за отслабването на много звезди на шоу бизнеса, като Николай Басков, Надежда Бабкина и други

Маргарита Королева
Руската диетоложка Маргарита Королева

Обикновените хора са били в състояние да опитат техниката за отслабване на д-р Маргарита Королева  чрез нейните книги и телевизионни предавания. Звездната диетоложка е истински експерт в отслабването.

Диетата с кисело мляко и червено цвекло е може би най-евтината от всички. Но ефектът от комбинацията на тези прости и невероятни продукти не е за пренебрегване. Те имат мек очистващ ефект и спомагат за бърза загуба на тегло.

Тридневната диета е за „спешни случаи“, както казва самата диетоложка. Този прост и ефективен хранителен режим може да се ползва като начало на отслабването. За повечето хора с наднормени килограми е много важно да се убедят, че действително свалят. След нея се преминава на щадящ и здравословен режим на хранене, а не на диета. Отслабването, според Маргарита Королева е трудна работа и изисква постоянни грижи и усилия.

С помощта на 3-дневния хранителен режим с кисело мляко и цвекло ще може да свалите от 3 до 7 килограма, според зависи от нивото на вашата физиология.

Какво ще ви трябва?

Първо – търпение и воля. Ще спазвате режима три дни. Ще бъде трудно, особено втория ден и началото на третия.

След това трябва да си набавите килограм червено цвекло на ден и до три кофички кисело мляко.

Вода и чай – до 2 литра на ден, защото освобождаването от шлаките обезводнява.

Цвеклото се сварява или задушава. След това се пасира в блендер. Смесва се с киселото мляко.

След три дни трудната диета може да се разнообрази чрез добавяне на варено месо и риба (до 400 г дневно, разделени на 3 приема). Към месото се добавя шепа салата, за предпочитане свежа.

Следващите 4 дни се разнообразяват като се намаля приема на кисело мляко и цвекло и се добавят ябълки, цитрусови плодове, мед и орехи. Желателно е поне месец след това вечерята да се състои само от пасирани варени зеленчуци и кисело мляко.

Източник: www.aif.ru

Dr.Silver NEW
Пригответе си сребърна вода в домашни условия с уреда Dr. SILVER

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *