Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тя тежеше 105 килограма: историята на едно отслабване, която трябва да бъде споделена!

Когато е на 14 години Татяна тези 105 килограма и е имала поне няколко неуспешни опита за отслабване

отслабване
Историята на едно отслабване, която трябва да бъде споделена!

Отслабване, което е било и е щяло да остане мираж. След зверска битка с килограмите, момичето решава да се откаже от спазването на всякакви диети и планове за отслабване. Какво се е случило всъщност? Прочете необикновената история на Татяна Рибакова. Днес тя е на 27 години и вече десетилетие поддържа все едни и същи килограм – нито повече, нито по-малко от 52!

Когато е на 14 години Таня страда от тежка форма на затлъстяване. Колкото много били излишните килограми, толкова много били и болестите, от които момичето страдало. Според лекарите, здравословното състояние на 14-годишната Татяна не било по-различно от здравето на 60 -годишна жена с наднормени килограми.

Само след година Татяна взела крайно решение – да отслабне на всяка цена. И тя го направи! Момичето, което се отърва от 55 излишни килограма, споделя невероятна си история в сайта tanyarybakova.com. Тази история е поучителна за всеки, който иска да отслабне, но досега не е успял.

Трудно започва на загубата на тегло, с ужасни грешки, които са толкова характерни за начинаещите. Татяна започва да гладува строго ограничено и затова е постоянно гладна. Дълготрайният ефект е само един – постоянно разочарование и зверски глад. Освен това тя няма почти никакви сили.

След ужасен период на съмнение и отчаяние, момичето стига до един важен извод – здравето е по-важно от отслабването на всяка цена

Татяна започва да чете много по темата за отслабването. Тя разбира, че важи са три неща – хранене, спорт и психология.

До днес, когато Татяна Рибакова вече е известен блогър и диетолог, е убедена, че всички промени започват в главата. Ако вярвате в нещо, то ще се случи!

Момичето има много основателни причини, за да отслабне. И това не са постоянните обиди и унижение, на които е подложена в училище. Не! По времето, когато тежала 105 килограма тя има ужасни хрипове и не може да изкачи стълбите дори на един етаж!

Тайната на Татяна е само в една дума – всичко! Тя не спазва диета, а по-скоро балансиран и здравословен диетичен план. План, който се спазва цял живот.

Понякога тя си позволява да бонбони и сладкиши, но само до обяд. Повече протеин, по-малко въглехидрати, здравословни спортни упражнения – това е ключът към успеха и трайното отслабване.

Правилното хранене включва избягване на вредни храни, богати на „празни“ калории и вредни мазнини. Татяна вярва, че всяка вредна, но вкусна храна има полезен, но не по-малко вкусен заместител. Например, вместо шоколад – сини сливи. И така, малко по малко, стъпка по стъпка килограм минус килограм Татяна започнала да изглежда зашеметяващо.

Примерно меню за деня на Татяна Рибакова

Закуска: зърнени храни и протеини (1 яйце, овесени ядки – 150-200 г), зелен чай (200 мл)

Обяд: банан или ябълка, сушени плодове, ядки (малка шепа)

Обяд: салата от зеленчуци (150 г), варено пилешко (100 г), елда (150 гр)

Обяд: риба (100 г), растително гарнитура (150 грама), зелен чай (200 мл)

Вечеря: задушени зеленчуци (100 г), или една ябълка; риба, задушени (150 гр)

Късна закуска: кисело мляко, нискомаслено ферментирала печени мляко, кисело мляко (150 грама)

Може да избирате и да редувате храните така, както на вас ви е удобно. Не се яде нищо след 18 часа, дори и салата.

Загубата на тегло е важна не само за успешен социален живот. Здраве и благосъстояние – това е, с което сме възнаградени след успешната битка с излишните килограми.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *