ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Диетата на руските манекенки – нищо повече от здравословно хранене

Преди време woman.ru попита няколко руски манекенки, сред които Наташа Поли, Катя Шчекина и Наталия Водянова какво закусват и каква диета спазват

Катя Шчекина

Какво закусват и как започва денят на едни от най-красивите и световноизвестни рускини? Пазят ли диета, или всичко е въпрос на метаболизъм?

Руските моделки изненадват с предпочитанията си по отношение на закуската. Тя е в основата на тяхното здравословно хранене. Навярно повечето от вас си мислят, че те не хапват нищо повече от три лъжици мюсли. Това съвсем не е така. Ето част от предложенията им за закуска. Всяко едно от ястията е лесно за приготвяне и много, много вкусно.

Наталия Водянова

За да се храним правилно и за да не пълнеем, съвсем не е задължително да си купуваме скъпи и модерни храни. Днес, за разлика от преди, повечето манекенки предпочитат да се хранят първо здравословно и едва след това да мислят за килограмите. Оказа се, че двете неща са в една прекрасна, класическа симбиоза. Ако се храним здравословно няма как да пълнеем, а щом не пълнеем, то значи здравето ни е в кондиция.

Наташа Поли

Ето и първото предложение:

Яйца в авокадо

Чудна закуска за двама. Тази вкусна, богата на протеини и растителни мазнини закуска наистина ще бъде оценена от вашето вашето сърце.

Загрейте фурната до 200 градуса. Нарежете авокадото на половина, извадете костилката и по 2 супени лъжици от пулпата на всяка половинка. Изсипете в половинките по едно яйце, добавете домати, сол и черен пипер на вкус. Пече се във фурната 20-22 минути. Като се изкарат се украсяват с магданоз.

Бъркани яйца с рукола

Тук дори няма нужда от много обяснения и рецепти. Бърканите яйца се приготвят с масло, а не с олио. отгоре се гарнират с малко свежа рукола.

Смути с авокадо

Не се учудвайте, че почти всички рецепти, до тук, са с авокадо. Този невероятен плод е най-доброто предложение за закуска, защото ще ви даде много енергия и ще ви държи сити целия ден.

Рецептата за смутито от авокадо е универсална. И отново е за двама.

1/2 авокадо, 1/2 чаша кисело мляко, 1/2 чаша мляко, 1 банан, щипка ванилия и една малка шепа спанак. Вкусът ще ви изненада много.

Супа

За любителите на традиционната кухня. Пилешки бульон с моркови, целина и юфка. Тази супа предлага баланс на протеини и въглехидрати и един добър старт на натоварения ден.

Зеленчуков омлет

Може да закусвате, да обядвате и да вечеряте с този омлет. Рецептата е проста – четири яйца и зеленчуци по избор.

Тост с авокадо, сирене и яйце

Тост с авокадо и сирене се приготвя като се се запича филийката, намазана предварително с пастет от сирене и авокадо. отгоре се слага прясно изпържено или печено яйце. Поръсва се със сезонни подправки.

Този тост е не само отличен източник на протеини и растителни мазнини. Той поддържа чувството за ситост до следващото хранене.

Хубавото на тези рецепти е, че може да ги ползвате както за закуска, така и за ранна вечеря.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *