ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Дона Стоун: 5 лесни стъпки за 14 дни ще променят живота ви

Една жена на име Дона Стоун разказва своята история за това как се е разделила с първите 20-ина килограма и как трайното отслабване променило живота ѝ

Дона Стоун

Дона Стоун отслабнала ефективно, при това без да върне загубените килограми. Този факт я амбицирал да сподели опита си в книга.

В книгата си Дона Стоун споделя, че е започнала да пълнее след като е завършила колеж. Тя се преместила да живее в голям град, където ѝ била предложена добра работа. Дона се превърнала в съвестна кариеристка, която ядяла предимно пица, пиела кока-кола и не спортувала. Младата жена буквално нямала време дори да се отгледа. Така неусетно напълняла с повече от 18 килограма.

Дона Стоун
Дона Стоун

Подобно на много други жени, Дона минала на диета, като отказала въглехидратите, мазнините и пиела предимно натурален сок на празен стомах. Но от това тя станала по-раздразнителна, започнала още повече да яде и не отслабвала. След няколко подобни разочарования Дона открила проста програма за загуба на тегло без да се отказва от добра храна.

Дона Стоун – как да се храним правилно, пълноценно и здравословно, без да пълнеем

1. Без никаква захар

Преди ми се струваше, че захарта ми помага да се справя с умората. Заблуждавах се, че ако хапна нещо сладко и ще ми дойде силата. Беше ми много трудно да се откажа от захарта. Но, с течение на времето, започнах да се чувствам много по-добре, споделя Дона Стоун.

2. По-малко продукти с пшеница

Не че тези продукти са лоши. Не, не са! Но, както повечето хора и Дона ги ползвала в по-големи количества. Почти всички продукти от пшеница са силно преработени и не са питателни.

3. Млякото – вън от хладилника и дома

Има здравословни млечни продукти, има и млечни продукти, които са точно обратното. Млечен шоколад, сладолед, замразено кисело мляко и така нататък – забравете за тях. Ограничете ги. Дона Стоун заменила кравето мляко с ориз. Не се отказала и от домашното кисело мляко, което сама си заквасвала.

4. Отървете се от навика да ядете в заведения за бързо хранене

Всичко, което се продава в кутия или плик, не става за ядене, откровена е Дона Стоун.

5. От диетата си Дона Стоун изхвърлила изкуствените подсладители, червеното месо и алкохола

Първите две седмици са най-трудни. Успеете ли през тези 14 дни да наложите тези ограничения, след това ще превърнете правилното хранене в навик. Това било причина Дона да започне да се сбогува с килограмите, без да се върнат отново.

„Веднъж в седмицата ям торта. Срядата е моят ден за прегрешения. Тогава си позволявам малко количество забранена храна“, откровена е Дона.

Както сами виждате, нищо трудно няма. Освободете се от лошите навици и отслабнете, припомняйки си ефективните съвети на Дона Стоун.

 

Източник: www.dawnastone.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *