ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

КМК ГРИПО ПРОТЕКТ капки / KMK GRIPO PROTECT drops

Съдържа водно-спиртни екстракти от чесън, зелен орех, мащерка, цвят лайка, борови връхчета и шишарки, както и прополис, етилов алкохол, глицерин, вода

Предназначение

Капките за укрепване на имунната система КМК ГРИПО ПРОТЕКТ съдействат за устойчивостта на организма срещу вирусни инфекции и други заболявания, характерни за зимния сезон. Препоръчват се като част от профилактични програми преди рискови ситуации с масови заболявания, както и при комплексното лечение на грип и остри вирусни инфекции. Мобилизира вътрешните съпротивителни сили и ускорява възстановяването.

Продуктът е хранителна добавка и може да се приема без лекарски препоръки, освен в случаите, когато потенциалният потребител принадлежи към рискова група.

Как се приема

КМК ГРИПО ПРОТЕКТ се приема в дози, съобразени с възрастта на пациента. Определен брой капки се разреждат с 80-100 мл вода и се изпиват около времето на храненията – преди, по време или след. Приемът е до три пъти дневно.

Възрастни и деца над 12 години приемат единична доза от 20-25 капки; деца на 7-12 години приемат единична доза от 8-13 капки, а тези на 4-7 години само по 3-5 капки.

Ако пропуснете да изпиете капките в редовно възприетото време, не удвоявайте единичната доза компенсаторно при следващия прием.

Възможни нежелани ефекти

Вероятността от нежелани странични ефекти при приема на този продукт е минимална. Въпреки това при проява на симптоми като кожни реакции – сърбеж, зачервяване, или дихателни затруднения, приемът се прекратява. Консултирайте се със специалист за допустими алергични реакции към някой от растителните компоненти. Консултацията е неотложна, ако този тип реакция е с бързо нарастваща интензивност.

Кога НЕ БИВА да се употребява

КМК ГРИПО ПРОТЕКТ не се употребява при алергия към някоя от съставките на продукта.

Капките не се прилагат при деца под 4-годишна възраст.

Този продукт е противопоказан при бременност и кърмене.

КМК ГРИПО ПРОТЕКТ е годен за употреба до един месец след разпечатването на опаковката. При съхранение в хладилникът срокът може да се удължи до три месеца.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на капките, които могат да имат негативни последици за здравето на пациента.

_

Усреднена цена в аптеките – 24 лв за опаковка от 50 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *