Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Уникална рецепта за растеж на косата на Клеър Рагоцино – само 3 съставки

Тази страхотна рецепта за растеж на косата ще ви помогне да сгъстите и миглите, и веждите, а при мъжете – и брадата

растеж на косата

За растеж и сгъстяване на косата трябва да ползвате само естествени съставки. Днес ви представяме рецептата на една изключителна жена – Клеър Рагоцино.

Клеър е сертифициран инструктор по йога. Със страст готви, пътува и обича да разговаря. Именно заради това тя създаде Vidya – пространство за споделяне на рецепти, съвети и истории, които вдъхновяват за цялостен уелнес на растителна основа. Там ще намерите наистина прекрасни рецепти и страхотни инструкции за храненето и красотата.

Клеър Рагоцино

Честата употреба на грим и лак за коса се отразява неблагоприятно на състоянието на косата и миглите. Също така, след многогодишно скубане ще е малко трудно да върнете предишното състояние на веждите. Не заради друго, а за да сте в крак с модните тенденции.

Рецептата на Клеър Рагоцино дава плътност на косата и служи като отличен серум за растеж.

Как да си направите у дома натурално средство за растеж на косата?

Необходими съставки:

– 20 мл рициново масло (отговорно за растежа на косата)
– 15 мл масло от авокадо (с подхранващо действие)
– 5 мл от кокосово масло (за омекотяване и блясък)

Поставете кокосовото масло върху капака на гореща кана или тиган, за да го стопите. Смесете всички съставки в бутилката от 40 или 50 мл.

Приложение

1. Нанесете продукта на миглите преди лягане, използвайки ненужна четка от спирала – това е страхотно за укрепване на косъмчетата. Ако искате да растат миглите, може с тампон да намажете по-смело миглите и кожата около миглите.

2. За да растат веждите, сложете върху кожата на веждите. Така ще събудите латентните фоликули и ще ги направите по-плътни.

3. Нанесете сместа върху косата за 20-30 минути преди миене. Тя ще бъде по-лъскава, еластична и послушна след първото прилагане на лековитото масло.

Третирайте кожата на главата 1-2 пъти седмично, като след намазване покриете главата с найлон и кърпа. Стойте около час и изплакнете. Така ще сгъстите косата.

4. И мъжете могат спокойно да използват тази комбинация от масла. Биха могли да правят както маски на косата, така и да поддържат брадата си с ароматното масло.

Всичката тази грижа за красотата може да я направите, докато сте у дома. Маслото е много функционално и е просто незаменимо. Съхранявайте го на тъмно и хладно място. След няколко приложения ще се убедите в неговата ефективност и няма да пропускате да го забърквате отново и отново.

Източник: vashamaska.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *