Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При дискомфорт в червата: рецептата на Порфирий Корнеевич Иванов – Паршек

Дискомфорт в червата – 80% от хората страдат от това неразположение, известно още и като метеоризъм

дискомфорт в червата

Дискомфорт в червата – 40% от хората, които имат метеоризъм не правят нищо, за да се справят с това неприятно усещане, поради което състоянието им се влошава.

Нормално е след обилна вечеря да си помислите, че всичко онова, което се случва в стомаха ви е заради преяждането. Но това не винаги е причина за дискомфорт в червата. И, освен това, състоянието на тежест не означава, че трябва да си легнете с надеждата утре да сте по-добре.

Днес ви предлагаме една много интересна, малко странна дори, рецепта при дискомфорт в червата. Рецептата е на руския лечител Порфирий Корнеевич Иванов – Паршек.

Ето какво ще ви е нужно, за да направите рецепта при дискомфорт в червата на руския лечител Порфирий Корнеевич Иванов – Паршек

– Една неголяма глава лук.
– Чаша чай по избор /мента, джоджен, анасон, лайка/

Подготовка:

1. Почистете лука.

luk

2. Срежете лука така, както е показано на снимката – на кръст отгоре, но не докрай.

rqzan-luk

3. Пуснете лука в горещия чай и го оставете да се влее в продължение на 10-15 минути. Не подслаждайте. Противно на очакванията, вкусът не е чак толкова неприятен.

luk-chai

Пийте от този чай винаги, когато почувствате дискомфорт в червата. Може да го прилагате и профилактично.

Наистина, метеоризмът може да се появи в грешното време, когато нямаме възможност да си вземем хапчета. Този метод ще ви помогне да се отървете от болките в корема, смущения на червата и ще нормализира състоянието при запек.

/118523/parshek.html

Източник: www.ayzdorov.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *