ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

На 73, той прави нещо, което много 20-годишни не могат! Браво на завинаги младия дядо! /ВИДЕО/

Анатолий Никитович е един абсолютно необикновен дядо, чиято история ще ви заинтригува и вдъхнови

дядо
Браво на завинаги младия дядо!

Един най-обикновен дядо реши, че не само може да задържи младостта. 73-годишният Анатолий Никитович е убеден, че движението е това, което поддържа здравето. След като изгледате видеото вие ще се убедите, че когато човек иска, може да постигне много. Особено, ако става въпрос да държим болестите далеч.

Какво е накарало този наистина необикновен дядо да започне да прави гимнастика? Анатолий Никитович споделя простично, че е постигнал всичко от желание да си помогне сам и да стои далеч от болниците.

Упражненията, които Анатолий Никитович прави не са особено трудни. Точно тези упражнения са причина възрастният човек да забрави какво е това остеохондроза. Те могат да направят силен и красив всеки човек, независимо от възрастта.

Анатолий Никитович през ден изпълнява 40 кратки, статични упражнения за разтягане на различни мускулни групи. Статичното натоварване е толкова ефективна, че тялото веднага намира облекчение. По този начин мускулите се възстановяват много бързо.

Ако никога не сте спортували, не очаквайте да постигнете бързи резултати. В крайна сметка Анатолий Никитович прави тези упражнения вече повече от четвърт век. Започнал е малко след като е бил диагностициран с остеохондроза. Единствената терапия, която е приложил, е засилената консумация на храни, които съдържат калции. От лекарствата е ползвал само доказано ефективни хранителни добавки за възстановяване на костния хрущял.

Този необикновен дядо е започнал да натоварва мускулите и ставите постепенно. По време на гимнастиката негова цел е да загрее мускулите и да облекчи движението на ставите. Ще повторим отново – това става постепенно. Започва се с 1-2 упражнения, с кратки серии, но редовно.

Гарантираме ви, че щом изгледате видеото, вие ще решите, че е крайно време да отидете към детската площадка. Анатолий Никитович показва и доказва, че упоритата грижа за здравето е възнаградена.

Затова не губете време. Започнете още днес. Може да не правите точно тези упражнения. Намерете точните за вас движения и ги правете всеки ден. Постепенно увеличавайте продължителността и натоварването. Много скоро ще се убедите какъв безценен подарък сте си направили – добро здраве и радост от движението!

Източник: www.raznogo.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *