Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да отложите старостта: съвети от гуру козметоложката Чизу Саеки /ВИДЕО/

73-годишната Чизу Саеки, известна козметичка от Япония, стана известна след като предложи нова грижа за кожата, наречена „Лосион-маска“

Чизу Саеки
Чизу Саеки съветва жените не просто да почистват лицето си с памучен тампон, напоен в лосион. Японката препоръчва да използваме лосиона като козметична маска. С този трик за хидратация на кожата се постига максимален ефект.

Съветите на Чизу Саеки са безценни. Предлагаме ви да ги приложите на практика и не след дълго лицето ви ще придобие онзи чист и здрав вид, така характерен за жените, които живеят на Изток.

ogledalo

Най-важното, според Чизу Саеки, е да опознаете лицето си. Докосвайте го, изучавайте всяка гънка, всяка малка бръчица, която се е появила. Не гледайте моделите от списанията. Жена, която знае своите достойнства и е в хармония със себе си, вече е красива. Много е възможно другите да харесват точно онова, което вие смятате за свой недостатък.

Винаги затопляйте ръцете си, когато нанасяте крем

Лек масаж със затоплени ръце, дори и с най-обикновения крем, върши чудеса. Използвайте метода на контраста. Затоплете една хавлиена кърпа и я сложете върху лицето си веднага след като сте го обтрили с кубче лед. За по-голям ефект кубчето лед може да е замръзнала оризова вода.

Дайте почивка на кожата на лицето. Поне веднъж в седмицата не използвайте никакъв грим, никакв фон дьо тен, пудри, сенки и така нататък. Нека това бъде един разтоварващ ден за вашата кожа.

hrana-kozha

Внимавайте какво ядете. Мазната и пикантна храна провокират появата на обриви. Прочиствайте редовно тялото си, и особено черния дроб. Всичко, което лабораторията на черния дроб и жлъчката не успеят да филтрират, избива върху кожата.

Не забравяйте шията и деколтето. Полагайте за тази област същите грижи, каквито полагате и за лицето. Кожата на шията е още по-деликатна, отколкото кожата на лицето и поради тази причина следите от годините личат много повече върху деколтето, отколкото върху лицето.

masazh

Редовно правете масаж на лицето, дори и сами. Тази процедура помага на клетките на епидермиса да се обновяват, поддържа кожата тонизирана и запазва контурите на лицето.

Използвайте метода на Чизу Саеки „Лосион-маска.“ Почистете лицето с топла вода (подходяща температура). Вземете една памучна кърпа, намокрена с топла вода, изстискайте я и щедро я намокрете с лосион за лице без алкохол. Нека стои върху лицето в продължение на 3 минути.

Тази маска успокоява и освежава кожата. Вижте видето, за да разберете как Чизу Саеки извършва тази процедура.

крем против петна
Немски крем №1 против петна


Източник: www.miuki.info

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *