Начало / Здравето от А до Я / Повръщане придружено със силен световъртеж


Повръщане придружено със силен световъртеж

2 супени лъжици лавандула вечерта се поставят в термос и се заливат със 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 100 г, 4 пъти на ден, 30 минути преди ядене.

Добър ефект има, ако във възглавницата на болния се постави сушен джоджен.

1 супена лъжица семена от кориандър вечерта се поставят в термос и се залива със 1 чаена чаша вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 50 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

2 супени лъжици корен от аир вечерта се поставят в термос и се заливат с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

2 супени лъжици майоран вечерта се поставят в термос и се заливат със 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти на ден, 30 минути преди ядене. Добре е едновременно да се изяжда парченце мумие около 0,2 г.

1 чаена лъжичка седефче вечерта се поставят в термос и се залива със 1 чаена чаша вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 50 г 4 пъти на ден, 30 минути преди ядене. 2 супени лъжици червен кантарион вечерта се поставят в термос и се заливат с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

Смесват се корен от девесил 100 г, дяволска уста 100 г, бял имел 100 г. 2 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят в термос и се заливат с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти на ден, 30 минути преди ядене.

Оценете статията
Оценка от гласували

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

Избрано за теб