ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Китайски лечител показва супер лесен трик облекчава болката в шията и врата за 10 секунди! /ВИДЕО/

Мускулите на шията и раменете са преуморени в края на работния ден, преуморени са и сутрин от неудобното легло или възглавница

shiyata

От дълго пребиваване в една позиция за мускулите на врата и шията страдат ужасно! Ако седите пред компютъра повече от 3 часа на ден или често се взирате в екрана на телефона, най-вероятно вие знаете колко нетърпима да е болката във врата и шията.

Също така, болката във врата може да е резултат от възпаление или хипотермия. Ще се изненадате да научите, че лечение на възпалените мускули на шията може да бъде извършено и у дома! При това, всичко което трябва да направите, отнема само 10 секунди. Гаранцията, че този метод работи перфектно е видеото, което е прикачено към статията. На него се вижда как обикновен китайски лечител прилага този метод, който е наистина много прост и ефективен.

ramenete-bolka

Как да лекуваме болката в шията в домашни условия?

За повечето хора болката в областта на шията е нещо нормално, защото често се случва да прекарват много бреме пред компютъра. Понякога, за да се справим с болката, много помагат самостоятелен масаж и специални упражнения. Но много често, тези манипулации не носят желаното облекчение. Не ни остава нищо друго, освен да престоим по-дълго време под душа, за да може топлата вода да отпусне мускулите ни.

Как да се справите с болката в областта на шията с най-обикновена кърпа, вие може да разберете, ако изгледате това кратко видео. Опитайте веднага това хитро предложение и сами ще се убедите, че работи. Единственото, което трябва да направите е да сложите усукана на руло кърпа под зоната на болка.

Това е ефектът! Спокойно и усмихнато момиче, което вече не усеща болка.

Разбира се, ако сте в добра физическа форма и укрепвате организма с редовни натоварвания, болката в областта на шията и мускулите около рамената и гърба няма да ви притесняват чак толкова много. Затова се замислете и променете двигателните си навици.

Източник: www.drluacupuncture.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *