Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Китайска система „Върни младостта“ на Бян Чжичжуну ликвидира застоя на енергия

Китайската система „Върни младостта“ за ликвидиране застоя на енергия има даоистки корени и е една от стотиците китайски здравни практики

varni-mladostta

Благодарение Бян Чжичжуну тази практика става популярна в края на 70-те. Именно Бян Чжичжуну дава шанс на тази уникална система от упражнения да обиколи света и да преживее своя ренесанс днес.

Как да възстановим младостта?

1

Комплексът от упражнения, който ние ще наречем „Върни младостта“ се състои от три упражнения, които тонизират не само всички мускулни групи, но също така стимулират и вътрешните органи.

 

За да правите тези упражнения ще са ви необходими не повече от 5 до 15 минути сутрин и вечер.

По време на гимнастиката и докато извършвате всяко едно упражнения не забравяйте да дишате бавно и спокойно.

 

Упражнение Първо

3

 

Изправете се, краката са разтворени на ширината на раменете. Отпуснете ръцете свободно покрай тялото. Гледайте напред, отпуснете мускулите на тялото и не се разсейвайте с тревожни мисли.

Направете няколко бавни дълбоки вдишвания през носа. След това вдишайте бавно и в същото време бавно се повдигайте на пръсти.

Когато издишате сгънете краката и стегнете корема. Упражнението се извършва 8 пъти. Бавно и спокойно. Важното е да дишате нормално и ритмично, заедно с движението на тялото. Когато постигнете хармония между движението на тялото и дишането, може да правите упражнението и 16 пъти.

Упражнение Второ

4

Отпуснете се. Успокойте дишането и се подгответе психически да започнете второто упражнение.

Отпуснете мускулите в тялото, изправете се и отпуснете ръцете покрай тялото. Коленете може да се сгънат леко. Разклаща се цялото тяло. Постепенно се увеличава амплитудата на трептенията. Извършва се разклащане в продължение на една минута.

Внимание! Упражнението се извършва правилно само когато има разклащане на цялото тяло: гърдите, мускулите и вътрешните органи.

Упражнение Трето

5

След като сте разклатили тялото, време е да се разкършите. Краката са на ширината на раменете, тялото леко изтеглено напред. Може леко да сгънете коленете. Важното е да се отпуснете и да дишате.

Ръцете са отпуснати. Започвате да въртите първо едното, а след това другото рамо. Въртите бавно, последователно. След това започвате да въртите двете рамена заедно, като пробвате да ги въртите в различни посоки, така, както е показано на скицата. Направете по 16 кръгови движения за всяко рамо и 16 за двете заедно.

След завършване на този комплекс от упражнения ще се подобри функцията на вътрешните органи, ще се увеличи кръвообращението, всички тъкани бързо ще бъдат наситени с кислород.

2

Набор от упражнения „Върни младостта“ премахва болките в гърба и зоната на рамото, добре действа и на менструалните болки и при подуване на корема. В допълнение, тези упражнения увеличават съпротивителните сили на организма, подобряват сексуалната функция и насърчават загуба на тегло.

За екстра ефект правете тези три упражнения всяка сутрин и всяка вечер.

Източник: www.mreadz.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *